ДТП на Мукачівщині: На перехресті не розминулись 2 авто (ФОТО)

15
4

Аварія сталась близько 12:30 години у селі Іванівці, що на Мукачівщині.

Як розповів Mukachevo.net свідок ДТП, за попередніми даними, водій Skoda виїжджаючи на перехрестя з другорядної дороги не надав перевагу у русі іншому авто, яке їхало по головній вулиці.

На щастя постраждалих немає.


Коментарі

О
Олег

до Правдоруба 16.06.2019 19:22 Ну и что что к примеру в Клячаново установили знаки "Уступи дорогу" ??? Они не по госту установлены. Нужно еще кучу знаков, как к примеру "Главная дорога".

Т
Троцкій

Ну да. Які там знаки, лежачі поліцейські, не до того. Тут є даякі участки землі, треба думати кому продати і не спалитися. Хоть хто замучиться.

П
Правдоруб

На цьому "гарячому" місті НЕМАЄ ЖОДНОГО дорожнього ЗНАКУ!!! Голові сільради Мишкулинцю Мішові ВЖЕ НЕОДНОРАЗОВО казали про встановлення "лежачого" поліцейського, але йому ЧХАТИ на це, бо він сам живе у Клячанові. Його тема головне це ДЕРИБАН землі за який він має кльові відкати - на які купив вже 2 нові автівки ("Кадіка" собі, та нову "Рено" жоні взамін тої що вона розгамселила вдриск), а також 2 квартири у місті Мукачево.В селі бардак з дорогами, ЖОДНОГО ЗНАКА дорожнього.

О
Олег

Там видимость ограничена, при выезде на главную с обеих сторон. Не видно кто едит со стороны Бобовища, но тем не менее это не останавливает некоторых. Сам там ехал со стороны Бобовища, как со стороны Клячанова вылетела какая-то дура прямо на меня причем еще и на встречной полосе. Она перед перекрестком даже не снизила скорость, не то что остановиться. Она тупо в слепую выехала.

Читайте також