ДТП на Мукачівщині: Серед постраждалих у аварії 2 дітей. Офіційна інформація (ФОТО)

18
5

Наразі відкрито провадження за статтею 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження?.

Як раніше писало Mukachevo.net, аварія сталась вчора, 21 січня, близько 14.30 у селі Верхній Коропець, що на Мукачівщині.

За офіційною інформацією Головного управління національної поліції Закарпаття водій Toyota Avensis їхав у напрямку Мукачева, водій не врахував дорожню обстановку та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з Ford Focus, що їхав на зустріч.

"Після чого водій «Toyota» продовжив рух і допустив зіткнення з автомобілями «Skoda» та «Mercedes-Benz Vito», які рухались у напрямку міста Іршава. У результаті удару, автівку «Skoda» викинуло за межі проїжджої частини", - йдеться у повідомленні поліції.

Як додають правоохронці, у аварії постраждав 58-річний мукачівець, пасажир авто марки "Toyota Avensis". 56-річний водій і двоє пасажирів-дітей «Mercedes-Benz Vito», мешканці Тячівщини, також доставлені до медичних закладів міста.

1-річна дівчинка та 8-літній хлопчик перебувають на лікуванні у обласній дитячій лікарні.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

С
Совість

І так завжди,діти не винні страждають ...

1
1

Нись на тому самому участкови, опять чудо дебільноє на обгон пішло

АГ
агент госдепа

мою пенсию олигархи эти проклятые в оффшоры увели.

НК
Ні корупції і казнокрадству

Се щи нич віділибісьте як федіва дочка понти ганять по варишу на мерсови недавно на моїх очах чуть жінку не збила на пішозодному переході даже не тормозить

В
Водило

По такій дорозі гріх не гоняти. Усі і гонять. Більше машин , більше аварій.

Читайте також