ДТП на Мукачівщині: Skoda злетіла з дороги у подвір'я приватного будинку. Водій у реанімації (ФОТО)

21
26

Аварія сталась сьогодні, 17 січня, близько 01:30 години у селі Лалово, що на Мукачівщині.

Як розповіли Mukachevo.net У Мукачівському райвідділі поліції, повідомлення про аварію надійшло правоохоронцям від лікаря реанімаційного відділення о 03:00 годині ночі.

На місце прибула слідчо-оперативна група, яка з'ясувала, що водій з Мукачева їхав на Skoda Fabia у бік Іршави, невпорався з керуванням та влетів у бетонну огорожу. Після цього авто перекинуло на подвір'я приватного будинку.

Чоловіка, 1992 року народження забрала швидка допомога і доставила до реанімаційного відділення.

Наразі вирішується правова кваліфікація випадку.

Нагадаємо, днями в Ужгороді Ford влетів у бетонний паркан.

Коментарі

Д
Дюсі

Люди реально туман був страшний, хоть шось би ліпше помогли, чим обсирати не знаючи ситуації. Усе поражався з нашого народа. Не знаю, но скажу

В
Вася

Што п'яний бов?

П
Подорожній

Шумахер виживе, бо так дав Бог, і дохторам дав свої діла у їх руки. Шок старої інтелігентної жінки, яка виховала власних чотирьох дуже достойних і багатьох чужих дітей, ліпше не переживати. Много з коментаторів закликавуть молитися за оздоровлення шофера. Молитися треба за вшитких нас. Молитися треба не лем товди, коли стаєся біда. P.S. З чисто людської точки зору: 1. Нєхер пити вать курити усяку нибрязь, оби пак других закликати молитися. 2.Оправдовувати п'яного-накуреного шумахера., котрий найшов другим і собі біду, годен лем иппен такий. 3. Гроші - смерть.

П
Пилот

Узбагойтесь люди, завтра водохрещение, не пишите оскорблений. Вы же не настрадамусы и Ванги, мы не знаем причины дтп, и всё-таки человек в реанимации.

В
Вася

Ви уроди мирські оби ви були на його місці і шоб за вас писали такоє як ви за хлопця приятно було би вам і вашим рідним ДУМАЙТЕ ШО ПИШЕТЕ!!!!!! Треба ліпше помолитися за хлопця а не фігню писати чим і займаєтеся ви !!!!!!!!

Б
Бандера

Неповіриш мені вже влітали в забор і я остаюсь при своїх христіянських принципах

Т
троцькому

камери є лем у нормальних державах, а не у помойках

Т
Троцкій

Камери і авто штрафи. Стояли би камери в селі, їхав би вдень і вночі 50км/год.

ДН
до нижньої марги

яби ся гнида на такому газу в тебе упорола,машиу би тобі потовкла,чи співав би сь за туман?

Б
Бандера

Схаменіпься люди добрі бо лихо вам буде.. што ви пишете.ви були вчора на вулиці ночю туман на всі 100

Н
Надія

Хоть би не вмер водій. Може який молодий хлопець. Йому ще жити й жити, а тут таке горе буде батькам. Іншим буде наука, усі бачимо що життя людини дуже крихке і запросто можна попасти у реанімацію і вмерти. Ще повезе, як лікар прийде на роботу ситий і нагодує дітей з жінкою. Бо ще важче зараз жити лікарям на зарплату в 4000 гривень. Лікарям важко лікувати, коли діти голодні і жінка. Можливо в державі все зміниться на краще, лікарів почнуть шанувати і вони почнуть лікувати, водії не будуть розбивати паркани іншим людям і свої машини.

В
Вова

льотчик

ДБ
До будьте ЛЮДЬМИ

А чого можна чекати від русунської худоби .Тільки і може це тупе бидло обсерати всіх кругом.

Ш
Шоні

У сяких льотчиків довічно права забирати

ВІ
Валютчик із Гіда

Се сись пазкуда з Довгого шо запалив Латиша ??

БЛ
Будьте ЛЮДЬМИ

Читаючи пости про ДТП, ми всі завжди шоковані. На думку одразу спадає "точно летів", "точно п'яний", "так йому і треба" і так далі. Але ж не все так, як здається на перший погляд. Перед водієм могла вибігти собака, йому могло стати погано, посеред дороги міг іти п'яний пішохід, або дійсно водій перевищив швидкість чи був в алкогольному сп'янінні. Та чи настільки важлива причина, коли такі жахливі наслідки. Чому просто не подумати про людське життя. Паркан, двір, автомобіль це все настільки не важливо. Все це матеріальне, його дуже легко відновити. НА ЖАЛЬ, життя та здоров'я постраждалих в ДТП (всіх, навіть винуватців) повернути дуже складно, а в багатьох випадках неможливо. Так от, зараз ми всі осудили людину і винесли йому вирок, не маючи на те жодного права, а через декілька хвилин чи годин, ми самі сідаємо за кермо. І ми не знаємо, ми не можемо бути впевнені, що одна з вище вказаних причин не торкнеться нас. Пам'ятаймо про це... НІХТО не знає, що з ним трапиться в наступну секунду.

Ж
Життя

Краще помоліться за людину,ніж таке писати!Він за то вже наказаний,а Ви не судді шоб судити людину!

В
Вано

Може на інвалідному візку не буде так літати.

В
Вано

У реанімації, та што? Шкодувати го? Ко му винен, сомарови?! Кось го кіряв, што так летів?! Позирайся, такоє пишете.... Я ще не такоє напишу!!! Чим більше льотчиків, тим менше льотчиків!

БЛ
Будьте ЛЮДЬМИ

Люди, не будьте жорстокими. Ви не знаєте яка була причина аварія, але вже ставите клеймо "летів". І казати "так йому і треба". Ви серйозно? Ніхто не знає, на кого і що чекає. Подумайте перш за все за людину, яка зараз знаходиться у важкому стані та про батьків і рідних цього хлопця. Дай Боже кожному, тільки щасливої дороги, і не опинитися в такій ситуації. Щиро сподіваюся, що з хлопцем все буде в порядку і він видужає.

R
rem

Таких ненормальних треба в якості самооборони на місці калічити на приватній території

Г
Генрі

Точно летів.Путь файна. То нич. На туй пути скоро вінку много буде. Бо не знає наша чилядь їздити.

З
Закарпатець

він думав ош він БЕЗСМЕРТНИЙ...hуй там

Г
гейропа

летів сомар 100% а вночи путь влажна і пудмерзла і ту го маеш

.
.....

Людина в реанімації а ви тут таке пишете майте совість......

В
Вано

Най пак ми кось повість, ош тот сомар кончений не летів, як ужалений на тому бударови. Так му треба, чортови. Шкода людей яким двір понищив.

Читайте також