ДТП на Мукачівщині: Водій Volkswagen збив підлітка, який випав попереду з підводи (ФОТО)

17
15

Наразі поліцейські встановлять всі обставини та причини цієї ДТП.

Як повідомляло Mukachevo.net аварія сталась вчора, 5 грудня, близько 11:00 години у Чинадієві.

Офіційно, у Головному управлінні національної поліції Закарпаття розповідають, 52-річний водій автомобіля «Volkswagen Touran» здійснив наїзд на підлітка, який, імовірно, впав з гужової повозки, що рухалася попереду в попутному з автомобілем напрямку.

Внаслідок наїзду, 16-річний хлопець отримав важкі травми та помер дорогою до лікарні. Водія освідчили, за кермом він перебував тверезий.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик відділення поліції.


Коментарі

Д"
До "х?йків сват 18:23"

Перечитай ще декілька разів пост "Чоловіка" , помалиньки перечитай . Якщо ти мав авто колись, то порозумієш , що доносить дописувач . Перший правильно поставлений комент . Але , ти ж й@бнутий і "сільська лопоня" не сприймає адекватно інформацію . Від того твої проблеми, не мусиш ср@ти в етер.

Z
Ze

На одного смитюха меньше

X
xxx

CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ------ http://bit.do/sehub

S
stefan

На сайті Reporter.UA com є відео цього ДТП. Там видно, що циганин мчав по ГОЛОВНІЙ дорозі, а автомобіль його не пропустив.

ЯМ
Я мошак

Короче, цигани молодці, ще треба двох. І буде юху -3. Нашо я їм давав хижі? Ті ублюдочні мразі даже протів мене голосовали. Андрюшко, тащи брате, я з тобов. То шо крадиме, ділим поаолам, по старів схемі. Цигани самі скачуть, ліпще би на бутики скакали. Дромбавуться там як мачки і кролики. Док то уже респаун циганчуків. Вечерок на связе.

В
Водій

Якби водій їхав як треба 50 км, то й не було такої біди... Дитину шкода. Літають на тих іномарках як навіжені що по місту, що по селах.

ДВ
До вася

Підтимую 100%!!!

В
вася

до цих возів ніхто діла не має; пряшівська і франка забита ними та їдуть як хочуть інколи колонами і обігнати не можеш. вечером не видно їх, повороти роблять без попередження . діти водять ці вози, а проблеми у водіїв які їдуть по правилах. вони теж учасники дорожнього руху, а мусора їх не бачать, не чипають.

S
Sklif

Для цього треба мати відеореестратор. А циганів з тими возами чого не штрафують. Їздять де хочуть і як хоче.

ДМ
Дохтор море

Чого авто перевищувало швидкість?... Він летів як на пожежу, авто розбите було і капот і скло.... Як випав циганин..... З підводи на скло..... Так порішають там гонци вже сьогодні шуршать.... А перевищення було ...... Сусіди бачили....

S
stefan

"уйків сват". При обгоні зліва дітвак мав упасти на лобове скло з боку пасажира, а не водія. То майже шофер запозирався і не тримав БЕЗПЕЧНУ відстань. Шкода дітвака. Дувмаю, що підвода не обганяла машину.

Ч
Читач

А може той циганчук спеціально скочив на капот, але не розчитав сили? Цигане скачуть під машину, а потім вимагають гроші від водія.

УС
уйків сват

Ти коментаторе й..нутий , а варіант при обгоні підводи у твою тупарилу копоню не приходить, лим оби пропердіти хоть шо.

Ч
Чоловік

Як так випав , що в авто лобове протаранено ? Циганчух летів по горизонталі , доки авто не приїде ? Чи авто не тримало дистанції ? А для чого авто тягнулося за підводою , якщо їхало на невеликій швидкості (5 км/год тому , що стара підвода та й ще завантажена стовбурами зрізаних дерев швидше пересуватися не могла ). Чи , все-таки, авто летіло на великій швидкості , як і більшість , що проїзджають в селищі ?

ПШ
Просто шофер.

Як то можна випасти з воза? Значіть дурачилися сироти, а шоферови біда і проблеми

Читайте також