ДТП на околиці Мукачева: зіткнулися Renault з журналістами і бус VW (ФОТО, ВІДЕО)

12
11

Аварія сталася близько 17:30 на західному в'їзді/виїзді з міста у бік Ужгорода, на кільцевій розв'язці.

Зіткнулися Renault Logan одного з місцевих телеканалів та старенький бус Volkswagen Transporter. За попередньою інформацією від полісменів, яку вони озвучили нашому власкору на місці подій, бусик прямував з Ужгорода у бік Сваляви трасою Київ - Чоп, а легковий автомобіль з журналістами намагався виїхати на кільцевій роз'язці на трасу.

Відео з місця подій

Офіційну версію чекаємо незабаром. На місці подій працює швидка та правоохоронці. Наразі рух по кільцевій розв'язці ускладнено.

 

Коментарі

В
ВВВ

Яке кільце? Там кільця нема. То звичайна розв’язка. Знак СТОП там для кого? Чи журналісти вже тотально отупіли, що і знаки не впізнають? Мало що авторитетно пишуть малограмотні статті, не розбираючись, по суті, ні в чому, то ще й ігнорують елементарні правила безпеки за кермом!

3
36

Треба там круг!

Т
там

авария на том месте- так это нормально

ДЦ
До цікаво

Чисто пофіг на цих поліцаїв, а лише до чого тут вони "поліція"! Це так як щось трапиться в україні то зразу рук росії, аналогічно пофіг на росію) там виновата дівчина перепутала полосу при виїзді та виїхала на зустрічну смугу руху!!

Ц
Цікаво

А скільки авто "поховала" нова поліція? І до чого тут Чубірко? Аварії стаються щодня. Всі живі, більш-менш здорові. Подякуйте Богу що все обійшлося... На цьому місці міг бути будь хто...

В
Вася

"Перший кабельний" вже похоронив перше авто? У Чубірка є гроші, куплять іншу.

?
???

"... намагався виїхати на кільцевій роз'язці на трасу".

С
Саша

То не кільцевий рух, кільцевий рух біля Епіцентра

В
Водій

Нові правила руху по кільцю в дії?

О
Очевидец

Слава Богу все живы! А железо есть железо...

С
Слава

Це точно якесь прокляте кольцо...

Читайте також