ДТП на Прикарпатті: Закарпатський поліцейський зіткнувся з авто та наїхав на школярку (ФОТО)

4
2

Аварія трапилась вчора, 6 травня, близько 12:00 години у селі Татарів, по вул. Незалежності.

В Управлінні національної поліції Івано-Франківської області розповідають, на місце виїхала слідчо-оператвина група, яка з'ясувала, що 40-річний чоловік їхав спільно з дружиною до Івано-Франківська.

Керуючи автівкою Volkswagen чоловік допустив зіткнення з ще одним авто марки Volkswagen під керуванням 35-річного мешканця Ворохти, який раптово виїхав з другорядної дороги на головну.

Після чого, його авто винесло прямо на пішохода, 14-річну жительку с. Татарів, ученицю 9-го класу Татарівської ЗОШ, яка у цей час йшла на узбіччі.

Дівчину госпіталізували до місцевої лікарі з діагнозом неповного травматичного відриву лівої гомілки на рівні нижньої третини, струс головного мозку, ЗЧМТ.

Учасник ДТП та його дружина за допомогою до лікарів не звертались. Водії були тверезі.

Як повідомив портал Бліц.Інфо з посиланням на управління з питань цивільного захисту ОДА у авто знаходився капітан поліції Тячівського ВП ГУНП, мешканець села Лази, який у цей час перебував поза службою.

Відкрито провадження ч. 1 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.



Коментарі

44 неуважний

"Як повідомив портал Бліц.Інфо з посиланням на управління з питань цивільного захисту ОДА у авто знаходився капітан поліції Тячівського ВП ГУНП, мешканець села Лази, який у цей час перебував поза службою." Тячів - Франківськ?"

4
44

франків закарпатья?

Читайте також