ДТП на Ужгородщині: П'яний вщент водій влетів у стовп та поклав "на дибки" Fiat (ФОТО)

19
8

Аварія сталась 12 червня, близько 2-ї години ночі у селі Холмок, що на Ужгородині.

Як повідомили у поліції, прибувши на місце інспектори побачили дещо дивну картину автопригоди. Було встановлено, що водій автомобіля Fiat не врахував дорожньої обстановки, не обрав безпечної швидкості та здійснив наїзд на електроопору.

До всього, патрульні запідозрили, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти відповідний огляд на алкотестері Драгер. Результат — 2.39 проміле.

У підсумку, інспектори склали на водія адмінпротоколи за ст.124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Коментарі

В
Вайпер

Надо ж так умудриться...

А
Аня

Оооо руслан вже знову за своє... алкоголік який ще й до чужих жінок чіпляється, бо навіть власна дружина вже не спить з ним...

НЦ
Не циган

Лешанич руслан, алкоголік мажор! Який тупо позорить свого батька котрабандиста і брата застройщика! Він недавно знову розбив машину синій а пак на цімбора тачці мало дітину не збив! Подивимося яку нову машишу візьме му старий, шкодуть сина дегенерата а він люди убиває

Г
Гукан

Той лишанич то циган?

М
Мукачево

Імити і обсикати вашого Лишанича треба

С
Справедливість

З лешаничом скоро люди зроблять самосуд! Якшо ще раз старі куплять йому тачку! Возиться вічно синій і жона його нагулЯна тоже синя іздить !

П
Полі

Це навірно руслан лешанич! Якраз з холмока! Вічно синій іздить, насмерть людей збивав! Недавно знову ушатав тачку свою! Чого такі люди жиють?

1
123

Сказочний до...об))

Читайте також