ДТП на Ужгородщині: Під колесами авто загинув 56-річний чоловік

27
9

Смертельна аварія трапилася 2 липня, близько 11:50, у селі Чомонин Ужгородського району.

В поліції Закарпаття розповідають, що 41-річний водій автомобіля «Dodge», житель міста Гостомель Київської області, здійснив наїзд на 56-річного місцевого жителя, який раптово вибіг на дорогу. Від отриманих травм пішохід помер на місці аварії.

Водія авто освідчили: чоловік за кермом перебував тверезий. Наразі слідчі відкрили провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ. Також призначено експертні дослідження, які допоможуть встановити детальні обставини аварії.

Нагадаємо, на Тячівщині внаслідок ДТП постраждала 26-річна жінка.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Г
Градець-Кралове

А ви й далі продовжуйте "диванні війни", то варіант! Запалили би му авто, як мінімум, може, й дашто би порозумів

Т
Троцькому

1) Трохи дебільне перекручення. У нас війна. Наших хлопців ловлять по вулицях, а бізнесмени на Доджах з Києва, Харкова чи Донецька літають по наших дорогах. Це не є нормально? В більшості таких або куплені справи про інвалідність або ще щось порішано. Саме таких потрібно на фронт. 2) Дуже ганебно порівнювати тих хто приїхав з сходу чи півночі до нас, на дорогих авто і тепер тут жирують, сидять по дорогих закладах і тих хто на ланосі їздить, бо житло розбомбили. До останнього випадку нема претензій. 3) Тут вся проблема в тому, шо ми ще якось звикли до наших мажорів на дорогих авто, яким плювати на війну, вони собі тут спокійно живуть. Але прикол бачити, шо до нас приїхали з інших регіонів накачані мужики які б могли спокійно воювати за свою землю

Д
Додж

У Чомонині добра дорога може заколисало його так тихо їхати без ям

У
Україна

Авто на потреби ЗСУ , 41-річного "шумахера" на війну . Що ця тв@рина робить в ЗАКАРПАТТІ ? Шукає переходу в ЄС чи відпочиває в термалах поки ЩОДНЯ ВБИВАЮТЬ ЗАКАРПАТСЬКИХ РУСИНІВ , МАДЯР , РУМУНІВ .... !!!

Т
Троцкій

А якби цігань на ржавій копійці збив людину? Писали би тут про парковку в Косоні, чи багачів в тюрмах? Фарисеї довбані. Я наприклад бачив на Звкорпатті людей на Ланосі із харківськими номерами. Яким нема куди вертатися, бо хижа розбомблена...

Ц
Ціґань

киянин на дожови має копейку, та пуйде дале.

З
Залупченко

Раптово чоловiк вискочив на дорогу ?? Це раптово в населеному пунктi ходять люди , причому немае обочин! По-друге, цей вбивця з якою швидкiстю iхав ? Ще не один багач не сiв тюрьму вна украiнi з 2014 року !

V
vvv

Щодо конфіскації машини і мобілізації її власника - це варіант. Але тільки з тої причини, що що тут ця особа на "ДОДЖІ" загубила в Закарпатті. Хтось бачив в Закарпатті "Славуту" чи "Ланос" з київськими (харківськими, донецькими, ....) номерами? Варто заглянути на парковку "Термальні води" в Косино - будь-який крутий автосалон відпочиває перед тим різноманіттям крутих іномарок, що там паркуються. Представлена вся географія України. Це під час війни. А щодо нещасного випадку - з будь ким може статися. Це не може слугувати причиною для конфіскації машини і т.і.

П
Правда

Забрати машину на потреби зесеу, а його в бахмут!

Читайте також