ДТП на Ужгородщині: під колесами «Fоrd Transit» загинув 41-річний чоловік (ФОТО)

11
11

Смертельна аварія трапилася сьогодні, 7 грудня, близько 18:20, в селі Велика Добронь Ужгородського району.

У поліції Закарпаття розповідають, що 25-річний водій «Fоrd Transit», мешканець села Велика Добронь, наїхав на пішохода, який йшов проїжджою частиною дороги в попутному напрямку.

На жаль, від отриманих травм 41-річний місцевий мешканець помер на місці події.

Поряд із загиблим йшов і 25-річний чоловік, який у ДТП не постраждав.

Наразі за фактом смертельного ДТП слідчі Ужгородського районного відділення поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України.

Автомобіль відібрано на штрафмайданчик відділку поліції.


Нагадаємо, вчора ввечері в Ужгороді, чоловік потрапив під колеса мікроавтобуса, перебігаючи дорогу.

Коментарі

К
Кто-то

Ну тут я думаю и водитель на бусе скорее всего летел намного больше разрешенной скорости (они постоянно летают на бусах), ехал бы 50 может и успел бы затормозить... Но я только предполагаю. Хотя с фарами неразглядеть препятствие...

Т
Троцкій

Така ситуація також в Страбичові, Чомонині, Доброні великій і малій. Всі пхаються із капури нараз на дорогу. Мами з колясками, школярі, бабусі із церкви, біціклішти три в ряд, а не один за одним. Ніхто і думать в темноті натягнути жилетку. Сільради бізнесують на продажах зем.участків, на тротуари болт забили. Я і не дивуюся.

Ш
Шофер

Їхав того вечора після аварії, стояла міліція і толпи зівак із села... включив дальнє світло і побачив двох деебілів в чорних куртках,які їшли по моїй полосі в моєму напрямку. Питання для деебілів : невже у Вас як у кішки девять життів, чи ви зовсім безмозглі? Прийшли подивилися кого збили, упувіли що шофер винен і пішли... Я на мадярах в селі вийшов в селі за цігаретликами і заплатив 10 евро штрафу, у ввечорі шов не по тротуару а по дорозі без жилета...!!! І там с*цука мож пешехода наказати а в нас лем шофер козел!!! Чому так? Не такі там самі люди ? Чи в них дві голови, зато вони розумніші?

НР
Няньо Рема

До ю .Тебе з якого класу школи вигнали?Читаючи тебе можна собі мозок зламати. Ти напевно з Берегівського району?

М
мкчв

погоджуюся з 123, але плюс до того там ще і дороги поробили і бусик 10000% їхав на 50 км за годину. Обочин також нема. Нема чітко визначено де може ходити пішохід а де ні. Я сам буває зупиняюся і кажу людям аби вдягли шось аби їх видіти. Всім наплювати. Бо всі думають шо то стаєся з усіма лиш не з ним і шо шофер має відіти. Інстинкта самозбереження ноль. У приграничних селах мадяри вже навчили біцігліштів їхати з жилеткою і лампою.

1
123

Пішохід йшов у попутному напрямку по проїзній частині, чім порушив ПДР. А шофер як усе винен. 4.3 За межами населених пунктів пішоходи, які рухаються узбіччям чи краєм проїзної частини, повинні йти назустріч руху транспортних засобів. 4.4 У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні виділити себе, а за можливості мати на зовнішньому одязі світлоповертальні елементи, для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху.

В
Вася...

Добре шо менти за світло за ремінь євуть мозги,а пішоходи велосипедисти без жилетів ходять по селу хотять в поночам...

Ю
ю

у сюрте, тийглаші пішоходи май ошколовані-красно ідуть збоку. А сись участок ужасний, пішоходам мош сигналити, блимати-пофіг. А щи зустрічні-понаставляють ЛГБТ-ники прожектори у фари і засліплюють так, шо треба хамелеони надівати на очи. Сварочні. А сі фари поліцаї вупор не видять. Тому, вина частково і на поліцаях. Співчуття рідним....

В
Водій

По обочинах???? По середині дороги, як священні індійські корови!

Т
Таня

Одінуться в чорноє та ходять по обочинам

І
іван

Тротуари млять для кого?

Читайте також