ДТП під Хустом: уникаючи зіткнення VW перекинувся на дах (ВІДЕО)

20
6

Як повідомили нашій редакції в закарпатській поліції, повідомлення про ДТП надійшло о 21:29 суботи, 14 квітня. На місце відразу ж було викликано швидку допомогу.

На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка з'ясувала, що 35-річний мешканець села Кричево, керував автомобілем Volkswagen. Їхав зі сторони Хуста в напрямку Рокосово. Він спробував обігнати автомобіль і не помітив перед ним віз, виїхав на узбіччя дороги, щоб не допустити зіткнення з автомобілем, який рухався йому на зустріч, не впорався з керуванням та перекинувся в полі на дах.

У авто була пасажирка, дружина водія, 1984 року народження. У наслідок аварії водій отримав значні ушкодження, черепно-мозкову травму, трус головного мозку, забої, жінка теж отримала забої, забої грудної клітки та інш. Потерпілі зараз знаходяться у травматологічному відділенні Хустської районної лікарні. Водій був освічений — тверезий.

Автомобіль відправлено на спецмайданчик Хустського відділу поліції. Вирішується правова кваліфікація, але попередньо це стаття 286 ККУ, порушення правил дорожнього руху.

Нашій редакції вдалося отримати відео з місця аварії, уже як автомобіль вантажили на евакуатор.

Нагадаємо також, що цими днями під Мукачевом сталася жахлива аварія, в якій загинула 16-річна дівчина.

Коментарі

Н
непоняв

були замітки про вилучення наркоти в Мукачеві у наркобариг. Що іх поудаляли? но йсе ай.

СВ
сись вать тот

челядники ся потувкли мало, та ще їх освічували там у тому шанцьови..

АБ
аж би сте хотіли

то : водій пройшов освідування на вміст алкоголю в крові...

ТА
туй айно

Освідування ; При необхідності виявити або засвідчити наявність у обвинуваченого, підозрюваного у потерпілого чи свідка особливих прикмет слідчий виносить про це постанову і проводить освідування. Якщо необхідно провести судовомедичне освідування обвинуваченого, підозрюваного, потерпілого або свідка, то таке освідування за вказівкою слідчого проводить судовомедичний експерт або лікар.

НЙ
ну йсе да

ОСВІЧЕНИЙ 1, а, е. Дієпр. пас. мин. ч. до освітити1; освітлений. Ліси, освічені зверху, світяться наскрізь до самого долу (Нечуй-Левицький, II, 1956, 414); Вікно, освічене місяцем, повісило на грубку дивну мережку (Григорій Тютюнник, Вир, 1964, 104); * Образно. «Рай і Поступ» мені дуже сподобався, — факти все відомі, але зложені [складені] докупи зручно і стисло і освічені ідеєю (Леся Українка, V, 1956, 149). Словник української мови: в 11 томах. — Том 5, 1974. — Стор. 7 ОСВІЧЕНИЙ 2, а, е. 1. Який має освіту, засвоїв різнобічні знання; культурний. — По очах та по виду ще коло Печер я дізналась, що ви не з простих прохачок. Ви людина освічена (Нечуй-Левицький, IV, 1956, 296); Не лише люди вищих кіл, кожен більш-менш освічений житель Петербурга вважав своїм обов'язком на власні очі побачити картину [«Останній день Помпеї» Брюллова] (Оксана Іваненко, Тарасові шляхи, 1954, 74); У мого приятеля Юрчика Волошина.. батьки дуже освічені (Леонід Смілянський, Сашко, 1957, 7

Д
Діпсі

Вчора там проїхджав в денну пору доби...дуже паскудні дороги Хуст Іршава Тячів, я не знаю як там люди їздять... через більшість ям вибоїн і стоються ДТП. Тепер порівняв для себе дорогу Ужгород Мукачево то ще файна дорога

Читайте також