ДТП під Мукачевом: П'яна жінка на ВАЗі протаранила Volkswagen (ФОТО)

7
11

Поліція розпочала досудове розслідування за фактом цієї аварії.

Транспортна пригода сталася вчора, близько  22-ої години у селі Березинка, що на Мукачівщині.

Як розповідають правоохоронці, попередньо встановлено, що водій «ВАЗ 2107», рухаючись в напрямку Мукачева, не впоралась з керуванням та виїхала на зустрічну смугу, де в’їхала у «Volkswagen Transporter Т4», який рухався на зустріч.

Внаслідок аварії 44-річна мукачівка, яка перебувала за кермом автомобіля ВАЗ та її пасажир отримали травми голови. Поліція встановила, що водій була п'яною. Потерпілих госпіталізували до мукачівськоі лікарні. 56-річний водій мікроавтобусу, мешканець села Софія  не постраждав.

— Автомобілі поміщенні на спецмайданчики, обставини аварії розслідує поліція. Відомості внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), — повідомляють правоохоронці.

Коментарі

М
мукачівка

жінка була тверезою, журналісти уроди разом із поліцією!!!!!!!!!!!!!!!

0
00

Видав журналіст сам був під мухов і всі йому привижалися такі

.
...

Не розумію таких журналістів які пишуть недостовірну інформацію тобто жахливу брихню,(жінка була тверезою)не перевіривши факти? Дуже погана якщо в нас і надалі будуть працювати такі брихливі журналісти і не чесні правоохоронці( P.S що ви за журналісти які навіть точну марку машини невзмозі назвати.

М
Мукачівець

Жінка дійсно була тверезоб . На даний час знаходиться в реанімаціі . Перелом тазу перелом ноги та числені травми голови та спіни . А чому нащі доблесні журналюги непоказали дорогу в Березинці ? Само легше звалити віну на когось . Цей сайт давно мені перестав подобатись за їхніх махінацій . Таке вфдчуття шо ці всі проплаченні . Всюду і налюбу тему шукають лише негатив і створюють провокаціі .

Н
Наталія

Сідаючи за кермо,кожен може стати учасником ДТП! Не ти - та тебе!!!!В Бога на кожного свої плани! Не судіть людину!Вона не зловживає!!!!

К
колега

Найлегше списати все на те, що жінка була в стані алкогольного сп’яніння (що не являється правдою). На ходу потрапила колесом у вибоїну, від чого воно на швидкості лопнуло. Жінка не впоралась з керуванням.

ZET До *мукачивець*

По-ходу ти чайник (не в обіду), то Т4, але високий, тому тобі здалося що це LT.

М
мукачивець

то шо було нараз 2 дтп чи як - написано шо в’їхала у «Volkswagen Transporter Т4» а на фото «Volkswagen LT» - трохи різні авто - чи автор "чайник"....

О
очевидець

Дуже шкода, що сучасні ЗМІ вже не здатні повідомляти нам правдиві факти. ДТП сталося близької 8 вечора, а не тоді , коли на місце аварії прибули журналісти

І
Ілона

На жаль , дана інформація не є правдивою Жінка не була в стані алкогольного сп'яніння , була проведена експертиза Тепер жінка перебуває в складному, але стабільному стані Повідомляє Мукачівський відділ поліції

М
Мішко

Од такої файної жізні не лиш жони будуть бухати. Треба срочно в Україні ставити автопілоти

Читайте також