ДТП під Мукачевом: Водій джипа, який вилетів у кювет, потрапив до реанімації (ФОТО)

7
21

Як вже повідомлялося, учора післяобідньої пори в поліцію надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими в Мукачівському районі. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група.

Як з`ясувалося, аварія трапилася на автодорозі Київ-Чоп біля с.Іванівці Мукачівського району. 35-річний ужгородець, керуючи автомобілем «Шкода Фабія» на чеських номерах, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Назустріч йому рухався джип «Ауді», за кермом якого перебував 48-річний мукачівець.

Машини зачепили одна одну, після чого водій «Ауді» зманеврував вправо й злетів на швидкості в кювет. Там іномарка перекинулася.

Потерпілий у важкому стані був доставлений до реанімації Мукачівської ЦРЛ, за його життя борються лікарі. Водій «Шкоди» не постраждав.

Як повідомили у відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області, за даним фактом поліція розпочала розслідування. Обидва автомобілі поміщено на спецмайданчик Мукачівської поліції. Обставини автопригоди з`ясовує слідство.

 

 

Коментарі

0
007

Якщо іти таким принципом то 95 відсотків що придумала людина треба заборонити бо даже виделка на кухні може бути злочином,івід газу з плити тоже може бути куча проблем.Але хтось хоче щоб ми на нього робили,тобто откати від автовиробників отримують купка людей а решта платить за воздух,доріг нема нічого нема.

Г
Галя

До Сашi я не спорю е нормальнi водii на чеських номерах, но бiльшiсть неадекватнi наприклад комент 555 нас називае стадом, i нiчого я йому не заздрю а наоборот спiвчуваю до доктора йому треба лiкуватися.

К
Косів

ЖІГО БАЧІ НА АУДІ, НАЧАЛЬНИК ПОСТА ЛУЖАНКА! ЗАМІТИЛИ ЩО НА ПЕРЕДНІЙ РЕШІТЦІ НАКЛЕЙКА CD ТО ВІДКОЛИ У НАС МИТНИКИ ДИПЛОМАТИ?????

Д1
до 111

Водії на тих номерах не чуствують страху. Машину ідентифікувати неможливо, ану знайдіть ко сидів за кермом і де та людина прописана. Проблема в полузаконності такого володіння авто. Якби я шось накоїв по моїм номерам вже через 10 минут менти би ня дома глядали. І тому та наглота їздить як лише получаєся їм, наскільки їм полу мозги позволяють.

Д5
ДО 555

ПРОФЕСОР

5
555

А як на мене то більшість завідує, що не має машини :D Якра різниця на яких номерах? Або ви завідуєте шо взяли на укр і переплатили як мінімум в 3 рази? Стадо...

Ю
юрко

діло у тому шо купив права і думать шо за тількоже і машину мош купити файну.нахрен правела ся учити.розобє другу за штуку купить та хоть 10 на іноземних.ліпше 10 чим одна.вот такі гонори і давлять на педало і каждий день угрожають усім на дорозі.Один наш хвалився за одну зарплату на чехах бмв купив а права дороже го обойшли.уже натому світі є.

А
Андрій

Черговий нарватий дебілоїд? Буває...

С
Саша

Поясніт, чому ви всі не любите і хочете почати спалювати авто на загранічних номерах? Що поганого зробили ці люди?

A
A

Підтримую rem

Д3
до 369

нема різниці на яких номерах машина. завжди потрібно залишатися ЛЮИНОЮ.

3
369

є разниця, бо кідь купив за штуку жигуля вадь славуту та чесно си їздить, а кідь узяв даякого гольфа чи ауді 20 річну та сразу починают роги рости!

О
Оксана

Яка нахер різниця на яких номерах машина. Порушив ПДР штраф!

R
rem

Тут питання не завидності, а безпеки руху.

1
111

не розумію чому всім так завидно що люди купують авто на іноземних номерах???

1
111

не розумію чому всім так завидно що люди купують авто на іноземних номерах???

R
rem

Область переповнена словако-мадярсько-румунським залізом за 1-2 тис. доларів - от і зросла кількість аварій. Треба зменшити кількість цих авто на дорогах: заставити розмитнити.

C
Chop

Не всьо просто так то на q7 начальник поста лужанки там на лали Зімік по кличі ЖІГО

ДП
до порошенко

разниця велика,бо ті дебіли уже береги не видять..пора уже начати отстрілювати паскуд

П
Порошенко

яка різниця на яких номерах???

1
123

на словацьких номерах болван обганяв, треба го було змяти на туй ауді а не шкодовати та біду си найти!

Читайте також