ДТП під Ужгородом: Усі подробиці масового зіткнення автівок (ФОТО, ВІДЕО)

17
6

Слідчі за фактом автопригоди відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України — Порушення правил безпеки дорожнього руху.

Як раніше повідомляло Mukachevo.net, сьогодні на трасі Київ — Чоп зіткнулось 5 автівок. Внаслідок ДТП 7 людей отримали тілесні ушкодження різного ступеня.

Як розповіли в ГУ Національної поліції в Закарпатській області, сьогодні о 11:02 на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Глибоке Ужгородського району.

Слідчо-оперативна група встановила, що на автодорозі сполученням Чоп-Київ у напрямку Мукачева, зіткнулися п’ять автомобілів: «Mersedes Vito», «Mersedes Benz», два автомобілі марки «Renault» та «ВАЗ 2108».

Внаслідок аварії постраждало семеро осіб, віком від 21 до 61 року. Усіх їх доставили до медичних закладів. За попередньою інформацією, важких травм ніхто не отримав.

Усі водії тверезі. Проте, поліцейські опитують очевидців ДТП та встановлюють усі обставини аварії.

Слідчі за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України — Порушення правил безпеки дорожнього руху.


На місці події, окрім працівників поліції та медиків, працювали рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення та 14-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.


Коментарі

Т
Троцкій

Пропоную правдруба на начальника сайта мукачевонет. Най покаже як треба вести всякі новини. Розвели тут панімаєш.

U
uuu

А де подробиці???

M
Mercedes

Mersedes???

E
Eg@

Mukacevo.net двійочники безграмотні.

П
Правдоруб

Що за дурня? повторюєте все що в попередній статті!!! Хто винен??? Причина аварії??? Які правила дорожнього руху порушено??? ЩО СЛУГУВАЛО підставами аварії??? Ось що цікавить читача а не "повторенькі" ваші!!! коли вже навчитеся викладати інформацію як то має бути - СВОЄЧАСНО та ОБ'ЄКТИВНО!!! Таке враження, що ви читачів за придурків тримаєте...

Х
Хто

Нічого нового з попереднею новиною

Читайте також