ДТП під Виноградовом: Ауді на даху, ВАЗ - у кюветі, 5 травмованих (ФОТО)

9
10

Як інформують в закарпатській поліції, ДТП сталася вчора близько 16:00 в селі Теково.

За попередніми даними, 21-річний водій автомобіля «Ауді А-4» на угорських номерах не витримав дистанцію і протаранив «ВАЗ-2104», який рухався в тому ж напрямку. У четвірці перебували 40-річний закарпатець за кермом, а також двоє дітей (12-річний хлопець і 15-річна дівчина) та 65-річна пенсіонерка.

Літня пасажирка  одержала струс головного мозку та перебуває в травматологічному відділенні Виноградівської районної лікарні. Із забоями різного ступню важкості до лікарні також потрапили діти, водій «ВАЗу» та 23-річний пасажир «Ауді». Водій останнього не постраждав.

Коментарі

Ю
юрко

якби соплячня заробила на таку машину на нашів регістрації та сокотивби і правила би знав.а коли купить машину шо дешевше біціглів стоїть то точно шо комусь біду найде.дальше 5 кілометрів од границі переїхав розстріляти.

V
Volkswagen

Д'Эбилы!

1
1111111111111

кожна5 маши на закордоних номерах спричиняє дтп

А
Антон

Та причому тут машини на словацьких номерах???, справа у прокладцы мыж рульом ы сидінням!!!!!!!!!!!

R
rem

треба ввести розмитнення авто на іноземних номерах: область перенасичена іноземним транспортом за пару сотень долларів, на якому діти повбивають себе та інших.

Н
Нос

Та скільки йому років 21 чи 23?винуваті всі лиш дітей шкода

Л
лоці

машини на угорських та словацьких номерах створюють аварійні сетуації,величезні черги на кордонах!!! зробили би їм тимчасову регістрацію і проблем поменшало і гроші пішли у бюджет.

Р
Роман

На ями винні. Дурь, п'янь, беззаконня й продажні менти.

Д5
До 555

У причому у даній ситуації ями якщо водій ауді догнав ззаді ваз у голові у нього ями

5
555

ви подивиться яка дорога сплошни ями.

Читайте також