ДТП Трухіна: Разумков звернувся до НАБУ щодо можливого приховування злочину керівниками МВС та ДБР

14
2

Про це Дмитро Разумков написав на власній сторінці у Фейсбук.

За словами Разумкова, відповідальність у справі Трухіна має нести не тільки народний депутат, а й керівництво Міністерства внутрішніх справ та Державного бюро розслідувань.

"Саме тому сьогодні направив відповідне депутатське звернення до Національного антикорупційного бюро. Виходячи з резонансних кадрів з нагрудної камери одного із співробітників поліції, опублікованих журналістами 1 лютого, - вищі посадові особи МВС та ДБР могли умисно приховувати злочин від слідства, Верховної Ради і громадськості.

Важко повірити, що ніхто з них не знав деталі ДТП за участі народного депутата від монобільшості. І це яскравий приклад позиції силових структур, Офісу президента і влади за останній рік: “друзям - все, а ворогам - закон”", - зазначив Дмитро Разумков.

Нагадаємо, журналіст Української правди Михайло Ткач на своїй сторінці у Фейсбук теж висловив думку щодо реакції президента України Володимира Зеленського на оприлюднене відео з Трухіним.

На його думку спочатку президент впевнено захищав депутата Трухіна, а коли з'явилось відео сховався за спинами однопартійців.

Раніше видання "Українська правда" оприлюднила розслідування з ДТП за участі нардепа "Слуги народу" Олександра Трухіна. На відео Трухін проситься у поліцейського "піти у ліс", а також каже, що порішає з головою МВС.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
ПЕтя

"П'яна свиня, яка їде вбивати": Аваков про справу Трухіна

В
Виборець

Я думаю це всьо гавно. Відволікаловка від головного бардака в державі. Розумков і банда начинають піар.

Читайте також