ДТП у Мукачеві: автомобіль збив 22-річну дівчину. Потерпіла у реанімації

13
24

Автопригода трапилася сьогодні ввечері, 27 січня, на вулиці Томаша Масарика.

Як повідомили Mukachevo.net в Мукачівській ЦРЛ, до лікарні, близько 18:20 госпіталізували молоду дівчину, яку збила автівка.

В дівчини діагностовано перелом кісток таза з центральним вивихом правого стегна, центральний звих правого стегна, перелом кісток таза, перелом нижньої середньої крайки лівого стегна, черепномозкова травма, тупа травма грудної клітки, тупа травма живота, травматичний шок

Наразі стан потерпілої медики оцінюють як важкий.

Наразі редакція Mukachevo.net очікує подробиці ДТП від правоохоронців.


Зауважимо, що за останні кілька днів у Мукачеві сталися відразу кілька ДТП, в тому числі смертельна.

Так, на кільцевій розв'язці, яка є частиною об'їзної Мукачева в мікрорайоні Паланок під вантажівку потрапив чоловік з значним вмістом алкоголю в крові.

А того ж дня в самісінькому центрі Мукачева під колеса авто потрапила неповнолітня дитина.

Також ДТП сталися цими днями на Виноградівщині, Тячівщині та Хустщині.

Коментарі

ДЛ
до лоці

123 ий не розганяєся до 80кмч, хіба го іщи дручали ззаду

Л
Лоці

При швидкості 50 можуть бути не величкі переломи але може бути і без переломів тому усюди швидкість 50 як у нас так і у європі. З такими травмами швидкість була 80 на момент зіткнення але інерція ускорення була тобто він розганявся.

М
Маріанна

Там лежачий поліцейський треба, він вирішить всі питання!

ПТ
Пастор Тарці

В Мукачеві Треба Ставити Електро Пастухів, бо це Скот, Йому не надано право Мислити!!!

С
Стася

Тому що ходять як корови ,бо цариця йде тк машини зупиніться,голову неможна повернути?!!

П
потерпілій

Швидкого одужання!

ВК
вася капелан

ви там у Мукачеві докус подурілисьте, каждий динь людей давите.

ДВ
До Водій

Повністю згодна! Якщо 30-40, зупинишся. Але - якщо в темряві вискакують - не встигнеш! Тому освітлення від влади таки треба вимагати! І не тільки з одного боку вулиці, а з обох сторін! І лежачі поліцейські не завадять перед пішохідним переходом

В
Водій

В цих аваріях винуватий людський фактор,хтось каже -неосвітлено ....а в тебе є фари,для чтго вони....якщо небачиш не лети з моста 80 їдь 40 і будеш бачити пішохода і йому збережеш життя і себе застрахуєш від проблем і щасливо доїдеш до своєї наміченої точки.

9
911

До нижнього: мається на увазі ситуація, коли їдеш від ГІДу і маєш повернути на Токаря. Не видно зовсім поворота! А ще доповню: коли їдеш з моста, то хоч і займаєш праву крайню частину, тормозиш перед пішохідним переходом - а зліва несуться, обганяють - тоді пішохід не має ніяких шансів - піднімуть на капот.

Д9
До 911

А з моста вліво і не можна повертати, треба їхати через кольцо. Просто в потемках людину в темному одягу там взагалі не видно.

Д«
До «Гостя»

Скоріш за все тупа корова(бик) ти,оскільки не обгрунтовано ображаєш і висловлюєшся за «простих смертних» пішоходів! Водії взагалі страх втратили,забувають,що автомобіль призначений не для того,щоб літати,для цього призначений інший вид транспорту!!! В цьому та в багатьох інших ДТП саме на цьому пішоході виноваті тільки водії,які нажаль не звертають увагу на дорожні знаки!Кожен думає як скоріше б доїхати до пункту свого призначення ,а про те що можна забрати чуже життя ніхто і не задумовується! А жаль...

ДО
до останнього

то вже лохам понятно, що ти написав, але не нашій владі, вони пішки і без охорони не ходять, а ще і з водіями іздять, тому то іх не стосується, але є бог на небі ...

МА
Мирний атом

Ширина переходу близько 20 - ти метрів , освітлення 0 , світлофор , лежачі прешкоди не передбачені , прямо біля закладу освіти , з моста летять як у послідний раз , ребус для мерії , за останній рік людей натовкли там море

М
Мики

Там не хера невидно там не одну люжину машина з била там треба Або світофор або освіщеніє нормальное

В
ВАЗ-21061

Вчора на переході, на виїзді з вул. М. Токаря на вул. Томаша Масарика якась п'яна жона вискакувала під колеса. Обійшлось без ДТП.

В
Витя

Там світлофор не помішав би.а не на чопкові поклали обося діти бавили

М
Мукачівець

Яке там вже здоров'я ?! Перечитайте діагноз.

С
саша

Філники з меріі переживають що щи мож за безцінь в городі прихватизувати, а не за ваші переходи і іх освітлення будуть думати, всі роблять на свій карман, все пущено на самотьок, самим треба ся сокотити. Чи щось не так?

9
911

Не варто!!! Не варто обзивати один одного!!! ЧОМУ ЗОВСІМ НЕ ОСВІТЛЕНА ГОРЕЗВІСНА ВУЛИЦЯ МАСАРИКА???? ЧОМУ?? Приклад: щоб повернути наліво, на вул. М.Токаря треба добре знати, де той самий поворот - його НЕ ВИДНО!!! Перехід, а найбільше постраждалих саме на ньому - НЕ ВИДНО!!! І чи є на ньому пішоходи, чи нема - НЕ ВИДНО!!! Міст - світла вдосталь. А з"їдеш з нього - ніби за очі взяв!!! КОЛИ наша міська влада нормально освітлить цей горезвісний"п"ятачок"??? Скількох ще витягатимуть понівечиних людей(пішоходів) з-під автівок і скільки водіїв сяде до в"язниці??? Дівчинці - дай Боже здоров"я. Видужуй, дитинко!!!

1
123

Что за девченка?фамилию имя знает кто?

Р
Робот

Ти тупа малфо своє вонячоє є.бло закрий

Г
Гость

Нет то тупі корови йдуть і думають що машина е... е. Самі не сокотяться, а таку слякоть шофер міг і не побачити

М
Мукачівець

Всі думають шо траса Мукачево-Рогатин І весь центр Мукачева то - автобан

Читайте також