ДТП у Мукачеві: На центральній вулиці міста під колеса авто потрапила жінка (ФОТОФАКТ)

16
10

Аварія сталась на вулиці Ілони Зріні, одразу біля загальноосвітньої школи.

Як зазначає Мукачівська міська рада, працівники муніципальноі інспекціі надали першу медичну допомогу жінці, яка потрапила під колеса, викликали швидку допомогу та патрульних.

За попередніми даними, жінка отримала забій потиличної частини голови. Її було доставлено до лікарні каретою швидкої допомоги.


Коментарі

ДВ
до водія

ти прав

В
Водій

Водій запам'ятай! Не на сраки малолеток дивись які ходять по узбіччі, дивись на дорогу сперед машини.

З
Закарпатка

У вас ездить невозможно. Никто не соблюдает правила, знаков нехватает, дороги отвратительные. Здесь почти невозможно не попасть в аварию.

М
Мукачево

Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав! А эта баба вообще решила переползти рядом возле пешеходного перехода, из-за такой дуры у чувака проблемы. Там реально экзотика сбить пешехода, там из-за лежачих полицейских быстро ехать тупо не возможно.

К
Кирчавий

Просто нема взаємоповаги між пішоходами і водіями. Пішоходи рахують шо найня задавить но я буду права !!!! Так неможна бережіть на сам перед себе!!

Ч
Читач

То-то сильпо з лучанскои маршрутки ускочило и прямо под колеса у малфи билше розуму

Т
Троцкій

Якраз біля цього кіоска і 4 школи встановлені ЧОТИРИ лежачих поліцейських. Це вже дуже екзотика, там збити людину.

К
клас

а щи май дурні люди які є шоферами, яким пофіг на других

Ш
Шофер

Так і є, люди ведуть себе як барани, а пак шофер виноватий. Нагло мичуться под колеса. Тать то є жилізо! Оно не може стати нарас перед тобов бо ти преш… Люди дуже дурні останнім часом…

F
Figaro

Там поруч пішохідний перехід але тьотям які вискакують з маршрутки нема часу 15-20 сек до нього підійти і спокійно перейти дорогу, вони спішать кудась, вискакують спереду автобуса, а ти там тормози як хочеш, тьотям пох, сам в тому місці пару раз мало не збив дурних бабс яким абсолютно наплювати на безпеку, щей возмущаються "ти не видиш шо я йду!"

Читайте також