ДТП у Мукачеві: Під колеса Volkswagen потрапила 15-річна дівчина. Постраждалу забрала швидка

17
17

Аварія трапилася сьогодні протягом години на вулиці Осипенка в Мукачеві.

За попередніми даними, які надали Мukachevo.net правоохоронці, автомобіль Volkswagen Golf скоїв наїзд на жінку. Згодом у лікарні редакції уточнили, що це 15-річна дитина, тому її забрали у обласну дитячу лікарню.

Як уточнили правоохоронці за кермом був мукачівець, 1979 року народження. Він здійснив наїзд на дівчину 2002 року народження, прямо на пішохідному переході. 

Попередньо дівчина отримала перелом ключиці, та багато забійних ран. 

На місці працює слідчо-оперативна група. Причину наїзду виясняють. Водію було зроблено тест на алкоголь, але попередньо водій тверезий. 

По факту ДТП буде відкрито провадження за статтею 284 порушення правил дорожнього руху.

Дивіться також: 2 ДТП за 5 хвилин: На Ужгородщині під колеса авто потрапили 2 пішохода 

Коментарі

І
Іван

Для чого і кого встановлюють ці переходи???? Щоб пішохід стояв і чекав поки якась машина надумає стати щоб він перейшов???Та тоді взагалі вони непотрібні,бо так можна будь де перейти дорогу?!!Бо навіть на переході тебе машина вдарить,а потім ще винуватим зроблять,що який нахаба вискочив не подивившись!!!

М
Маша

Ви хоч задумуєтесь про те що пишите?Ми дітей привчаємо переходити дорогу на пішохідному переході,і навіть так ми не впевнені що вони будуть в беспеці!!! Бо перед тим як стати ногою на перехід ми маємо зіграти в "лотерею" і вгадати зупиниться машина чи ні???Якщо водій дісно закінчував автошколу,то має знати,незважаючи нінащо має зупинитися перед пішохідним переходом,якщо до нього підходить пішохід ,а не вже коли став на смугу!!!А швидкість вже має збавлятися коли наближаєтесь до переходу!!!Скільки ще має постраждати людей ,щоб кожен водій задумався про наслідки До ,а не вже після трагедій???ДИТИНА була збита на ПЕРЕХОДІ,виправдань водію немає!!!

Л
людина

ви просто небули за кордоном хто винен той несе відповідальність. а в нас відразу відповідальність лягає на водія навіть якщо той невинуватий. ти за кермом ти збив значить ти винний, а може той пішохід вискочив, або попер неподивившись чи зупиняються машини, будьте уважні

ВІ
водій і пішоход

шкода дівчину. але ці пішоходи і водії неадекватні задовбали вже. одні як вздумаєся і коли вздумаєся переходять дорогу навіть на червоний світофор інші думають що вони гоньщики та літають як скажені як на циганських так і на наших номерах. шо сказати будьте людьми і дивіться: вгору, під ноги і по бокам, такий час

М
Мукачивець

Кідь у центрі даколи знають не пропустити на пішоходному переході, то про окраїну міста і нішто казати. Но і пішоходи знають вискакувати на перехіж, не переконавшись що їх бачить водій.

М
мукачівець

а може пора уже прибивати тих скотів літаючих на місці ДТП? кіть шо,ударився при аварії..спишуть на то..руку поламати,чи голову звернути..бо доті порядка не буде..

П
Петро

Дівчинку звати Тетяна,вона в Травматології,вся перебінтована, після операції,вона досі говорить про те,що це СОН.!! Водій який скоїв ДТП,ти маешь ВСЕ оплатити,бо чи жона твоя за рульом була чи ти все одно,ЗАБЕЗПЕЧИТИ ФІНАНСОВО ПОВИНЕН!!! ВОДІЇ : НЕГАНЯЙТЕ!!хто бажае чи просто може допомогти фінансами.будь ласка,допоможіть.вона цього потребуе.Травматологія,перший поверх.

Н
Нормальні

водіі у Мукачево. Рідко коли знущаються над пішоходами. Основна проблема - авто на тротуарах.

ДЧ
до Читач

Ні чергове бидло за 100грн туй нявкає.

Ф
фатьов

Пане читачу, менше читайте. Усе пропускаву пішоходів, мене почти все пропускавуть кіть іду пішо. Раз ся розпозіруву, а пак іду через дорогу, бо дако літать ги шершуном у гузицю ужалений. Айбо большинство нормально ся возять, у нас по сьому доста культурний варош. Ідіть ся пройдіть по Ужгородови вадь особенно Львів-Київ, кіть хочете сравнити.

Ч
Читач

Чергове бидло на євроблясі? Не памятаю, коли востаннє бачив, аби водії пропускали людей на пішохідному переході, якщо там нема світлофора...

)
)))

Роман майжек ся дочекав біометрію)))

НС
Но се се ай

Роман, оказуєся, бов аж у Аустрії

Р
Роман

А у нас, плевать усі хотіли на ту зебру і на тебе в часності.

Р
Роман

В закарпатті дуже мало адекватних водіїв. Досить спробувати перетнути зебру і ти уже враг усіх водіїв. Ви б бачили як у тій же Австріі переходити дорогу, авто зупиняється за 2!!! метра!!!.

Ф
фатьов

завидово оно і у африці завидово, рішало би за ушитких ко што ай як тамка доста файний фолькс кабріолет хоть і не новий, пацики молоді були за рульом, із ними беременна, тота дівка котру збили - лежала на переходови, навірно вадь пацики льотали, вадь дівка поскоро рванула на зебрі, ушиткі нормально удіті не упозірувуть мажорами вадь наркоманами, тупо дітваки без голови у дівки була заллята кровльов голова, на фольксови слід на лобовухи, дай Бог оби не було нич серйозного

З
завидовець

і опять скотина на циганських номерах,гуканин на зеленому убитому в гавно гольфі..

Читайте також