ДТП у Мукачеві: Під колесами ВАЗ опинилась жінка-велосипедист (ФОТО, ВІДЕО)

15
10

Аварія сталась сьогодні, 30 червня, на вулиці автомобілістів.

Як повідомив кореспондент з місця ДТП, водій автомобіля ВАЗ скоїв наїзд на жінку, яка рухалась на велосипеді. на місце прибули правоохоронці.

Жінку забрала швидка допомога. За словами свідків, постраждала опинилась під автівкою.

Деталі аварії не відомі. Більше очікуйте згодом.

Нагадаємо, сьогодні у Росвигові в Мукачеві "Дев'ятка" зіткнулась з Ford. В Ужгороді п'яний водій зніс огорожу будівельного майданчику.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

E
Ed

Основне правило при виборі одягу для велопоїздки — бути видимим на дорозі й почуватися комфортно надавайте перевагу максимально яскравому одягу — щоб бути помітним здалеку. Задля цього стане у нагоді жилет жовтогарячого або салатового кольору зі світловідбивними смугами.

Ш
Шоні

їдь з другої сторони

О
Олександр

Кожен день іду на роботу по трасі Мукачево-Чоп іду по правій стороні, на зустріч іде машина а дібіли беруть на обгін і бачать перешкоду з ліва(мене) і всерівно обганяють не зупиняючись інколи пів метра від мене!!!

В
водій

Я сам їзжу і на велосипеді і на авто, і правила прописані для всіх однакові. Велосипедист має рухатись в попутному напрямку з автомобілем, а не як у нас прийнято "проти шерсті". Шкода, що за велосипедистами та пішоходами поліція не слідкує!

Т
т

ишла на велікови со сторони поста

І
Іван

Та я сам деколи їзджу по зустрічній полосі. Тому аби бачити цих неадекватів на машинах, що стараються тебе спихнути з дороги, або посигналити в спину. Взагалі не розумію, чому той що везеться на машині думає що його срака більш поважна ніж у того що їде біціглями.

Д3
До 3х нижніх

Умніки не приходила до вас версія шо велосипедистка їхала по смузі зустрічного напрямку а не попутного, і водій не дивився в право лише по тій причині що там 2 смуги в в сторону поста

Ч
Читач

Водій винуватий на всі 100 ,наказати по повній програмі і лишити прав назавжди !

П
пішоход

тепер "велосипездистів" у вароши точно з тротуарів не викурити

Й
Йоні

розумію так, шо "самаровець" рішив шо він главний... змінені правила... і ще й мотивують людей на переходах збивати, декілька разів пяним за кермо сідати, та ще й швидкість хочеться обмежити до 20-30 км/год, лиш мажорам, можновладцям мож ганяти... тому не дивуюся.

Читайте також