ДТП у Мукачеві: Volkswagen та ЗАЗ розбили один одному "носи" (ФОТО)

9
18

Аварія сталася сьогодні, близько 09:50 години.

Правоохоронці розповіли Мukachevo.net, що прибувши на місце виявили Wolswagen Caddi та ЗАЗ Vida. Призіткненні постраждала жінка, яку доставили у Мукачівську ЦРЛ. Причина аварії та попередня схема зіткнення поки не відома. 

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу.

Як зазначили редакції у лікарні, жінка отримала не серйозні травми і загрози її життю немає. 

Нагадаємо, днями на в'їзді в Мукачево зіткнулися 2 Skoda.

Коментарі

ProRock майданутому

Я думав пенсію людина сама собі заробляэ за все життя...кожен українець віддає пяту частину заробітку державі. цього мало?? Звідки інформація про криворукість, та мій зароббіток??? попробуй мислю сформувати без кривих слів... Просто так виходить що 20 річна євробляха краща і надійніша за любе авто на укр бляхах в одному ціновому сегменті

ДН
до нижньої марги

неваловшен заробити,ходи пішком..а не будь самий хитровидримбаний,завидовцю вушливий.до марги про вливання грошей заробітчанами..який з них толк?куда платять податок на фонд заобітної плати,чи в пенсійний?маргота ви гуканська,лем воняти,а за субсидіями бігати перві сьте,шакали

Б
Бонді

До того , ко обзиває "до нижньої марги" , там у тебе ключовоє слово "оби ни здохли з голоду ", іменно таку держава и платить пензію ,нет ,ото ни пензія ,ото пособіє від голоду . Ти сам себе удав . А туй щи скачеш . Ніко ни удказуєся платити оті митні збори ,лиш учиніть іх відносно зарплат , і тих же пенсій

Д2
До 27.12.2017 10:34

Може в тебе є ще претензії до заробітчан, які мільярди доларів вливають в укр. економіку? Ти майже якиїсь чиновник-корупціонер, або "мусор", тоже корупціонер, який більше нічого не знає, крім як переходити на особистості і не здатен проаналізувати причини, того що відбувається в країні.

В
Василь

В нашій країні в ціну палива закладений податок, так шо всі платять, хто більше їздить, відповідно, більше платить.

ДН
до нижньої марги

проплачені митні збори ,акцизи й податки ,в тому числі й в пенсійний фонд..оби твоїм батькам мали з чого платити пенсію,оби не подохли з голоду,бо такий як ти ламану копійку не заробить,круворукий баран,ти жеброто вушлива.

ProRockдо Водило 26.12.2017 19:57

Все на що здатний твій атрофований мозг, це перекручувати імена і переходити на особистості бризгаючи слюнями. "За Машини на своїх номерах власниками проплачено в казну Держави" за що заплачено?може за дороги, за екологію?Чому в самій жебрачій країні самі дорогі авто? мені наприклад нецікаво віддавати(викидати) важко зароблені гроші якомусь ДЯДІ, який придумав брати податки і нічо не робити...

R
Riddik

Та про шо вы тут пишите? Грозой всех "мэрсов", "геликов", "лексусов", "поршей", "ягуаров", "майбахов", "ламбаргини" и даже "тесла" был и остается ЗАЗ 968!!! За рулем такого дорожного народного мстителя сидят истинные самураи украинского духа :)

?
?asyl

Volkswagen правильно

М
Мукачівець

На каддіках жлоби їздять, на запорожцях неудачники... Шо туй уповісти - збіг обставин, двоє нещасних найшли друг друга... Їх мож хіба пожаліти, і поспівчувати... І хоть никого не втовкли, в отлічії од понтарів на бударях (правда, понтарі думавуть, шо їхні 20-30-річні мерси,БМВ і ауді то машини. Успокойтеся! То ніщебродські бударі за 600-1500 євро). І не бухі, і номера не скручували, і "братві" попішаній не дзвонили, і не втікали полем і корчами додому, а дочекали копів, оформлять протоколи, і відповідять по закону. Цивілка виплатить невинному до 100 000 грн. за машину,і надіюсь, всьо у них буде добре!

В
Водило

За Машини на своїх номерах власниками проплачено в казну Держави. А евробахи на шару створюють на дорогах купу народа. І поки навіть Васілю та Прьорьоку незрозуміло яка аварія і хто винен?

Є
Євробляха

Вже дістали ці Укробляхи, шо не аварія - всюди вони... Понакуповують металолом всякий...

P
ProRock

А де істеричні коментатори про евробляхи, чи може в ДТП попадають не із-за номерних знаків???

В
Василь

Укробляхи)

С
Сам

Вы на ул.зеленой еще не бывали.там болото по колено и трубы рыть ненадо.а ведь два года как деньги выделяют на реконструкцию. Позорище нашим чиновникам! Может мэр заедит глянет ?

Б
Барчій

Як би я тут жив, то відремонтували б, а так доста і вул. Старої

М
Мукачівець

Редакція, зробіть чудовий репортаж, як на вулиці Пака Шандора перед морозами каналізацію вирішили робити.... Розрили вулицю, проклали десь цілих 120 метрів труби, присипали, і залишили вулицю в болоті по коліно! Зробили із нормальної вулиці болотяне місиво.... Можна тепер там курорт як в Саках зробити... На це цікаво подивитись мешканцям! ;)

З
завуч

і назва моделі невірно вказана, не Caddi a Caddy...

Читайте також