ДТП у Мукачеві: зіткнулися Touareg та Golf, джип перекинувся (ФОТО, + ВІДЕО, Оновлено)

53
32

Сьогодні, близько 9 ранку на вулиці Івана-Франка сталося ДТП за участі іномарок "Volkswagen Golf" та "Volkswagen touareg".

Як розповідають очевидці, автівки рухалися на зустріч одна одній по вулиці Івана-Франка .

"Здається шарову обірвало та потягнуло вліво, і вийшло мабуть так, що колесо на колесо і вот ми перекинулися", - розказав Мукачево.net водій "Volkswagen touareg".

На щастя, у ДТП ніхто не загинув, але усі учасники ДТП отримали тілесні ушкодження. У джипі їхав чоловік 50-річного віку, у легковому - молода сім'я з дитиною.

Водій "Таурега" повністю взяв вину на себе та пообіцяв компенсувати усі втрати.

На місце подій приїхали експерти, працюють представники ДАІ.

Коментарі

ДД
До Друга

Тать киби вун "врізався лоб у лоб у Гольфа!!!" та вони б не вижили! Побзерайте на тот Гольф. Там лем бік єден стесаний. Мєнт не мєнт яка різниця? Кіть ти дохтор, та то не значит ош не будеш боліти. Майте даяку совість сяк голосно за штось кричати.

M
Miranda

Я нікого не хочу звинувачувати чи захищати, але цілком можливий варіант диверсії авто. З цим хай розбирається експертиза. Щодо швидкості, то їжджу на цій дорозі дуже часто. Їхати по ній на великій швидкості нереально. А це,як на мене, дуже підозріло, чому таке авто підвело водія,адже він з багаторічним стажем їзди. Переконана в тому, що компенсація буде виплачена, бо це людина слова. Мені дуже дико читати людей,які не розібравшись в ситуації, беруться когось за щось судити. Давайте залишимо це представникам міліції. Щодо постраждалих,то дуже шкода сім'ї. Маю надію, що найближчим часом їх стан покращиться.

K
KW

Я вам скажу так. Я видел генерала Чепака на майдане почти с самого первого дня и не как какого-то мажора или модного человека который решил пройтись и зарисоваться для галочки на майдане, а как работящего и отзывчивого, готового помочь с любой работай. И что меня поразило и восхищало что он никому не говорил что он генерал милиции. Я его конечно узнал так как я закарпатский. Но другие даже не догадывались что среди них генерал. Он работал как прокляты : рубал дрова, ходил на дежурство охранять майдан, помогал на кухне, подметал улицы и не стыдился никакой роботы. И пока Чепак с другими людьми отстаивал права людей, Украины другие сидели дома в тепле и обсырали в интернете людей подобной ситуации. Ведь те хто был на майдане тот бы видел что Чепак не мажор какой-то или как вы говорили мент пяный, а работящий, отзывчивый, культурный воспитанный человек. Я его не защищаю в этой ситуации ДТП но давайте дождемся завершения процесса и потом будем писать позитивные или негативные комент

K
KW

Зачем сразу чернить человека не разобравшись в ситуации. Языком трепать проще простого. Надо во всем разобраться а потом писать свои версии.

З
Знаток

Тут ДРУГ пишет коменты...В городе можно ездить со скоростью 60 км.это 20 метров в секунду + скорость встречного авто в сумме 40 метров в секунду ,средняя скорость реакции человека +реакция автомобиля меньше 2 сек.За такое время может произойти все что угодно.Думаю коменты должны писать люди которые хоть раз управляли автомобилем.И еще совет коментаторам-если не знаешь человека не суди.Не все менты плохие

М
Мукачево

Люди, пишете тут повний бред... Недочув та добрехав називається...

Х
хлоп

про що розмова нерозумію, та генерал при конкретній капусті, командував паспортним області, міліцією в Закарпатті і Криму у золоті, грошовиті часи. Тому повірте, що цю проблему, при його бажанні, він рішає за пару хвилин. Не пудріть людям мозги і нерозводіть їх в черговий раз, ха ха ха - грошей не має.

Д
Друг

Дорога Анна. Якби пан Чепак їхав 30 - 40 як то і положено в городі, то цієї ситуації можна було би уникнути,Таурег би не опинився на криші, а в Гольфу у мого друга небуло би струсу мозгу, у його жінки тілесні ушкодження, і у маленької 3 річної дочки небуло би струсу мозгу!!! і хай тут не розказують казку про те що там небуло перевищення швидкості! І шарову на Таурегу там незірвало, це теж казка. Було багато очевидців, які бачили як пан Чепак Литів приблизно 80- 100, виїхав на зустрічну смугу, і врізався лоб у лоб у Гольфа!!! Пані Анно, скажіть нам, пана Чепака не стусується закон про перевищення швидкості??? Чи йому дозволино буть що??? ПОВТОРЮЮ, ЯКБИ ВІН ЇХАВ 30-40 ЯК ПОЛОЖЕНО, ТО ТАКОЇ СИТУАЦІЇ БИ НЕБУЛО!!! Пані Анно тему ми не закрили!!! А тільки все почалося!!! При зіткненнях автомобілів стрілка на спідометрі залишається на тій швидкості, з якою їхав водій.Ми побачемо що напишуть експерти в нашій міліції.

ДА
до Ані

Люба Аня, тут пишуть чисту правду сприводу того що говорив пан Чепак. Для мене постраждалі найрідніші люди, недай Бог нікому пережити те що ми пережили вчора.

А
Аня

Люди добрі! Опомніться! Чому ви тут людину засуджуєте так, ніби це все навмисно було зроблено? Звідки ви знаєте, як все було насправді і які слова були сказані? Дав би Бог, шоб ніхто з вас не опинився в такій ситуації, бачила я би ваші єхидні висказування тоді. Кожен хай за собою дивиться. Закрили тему.

Д
Друг

Я не думаю шо у нього получиться нич не платити, але судовим процесом він зможе затягнути час. І думаю шо він розраховує на страховку, але страховка більше ніж 50000 тис. грн. не заплатить, і термін виплати страховки може тривати від 3-12 місяців. (знаю напевно,тому що чув про такий випадок у нас в Мукачеві.) Ушкодження Гольфа більше ніж на 50000 тис. грн. і ще непонятно що з мотором. І мовчу вже про моральну компенсацію. Цікавим залишаеться одне, пан Чепак В.І. попадає в ДТП по його ж вині, на людях говорить що НЕЗНАЄ як це сталося, і що КОМПЕНСУЄ всі витрати. І через якусь мить, пан Чепак В.І. говорить що в нього КОШТІВ НЕМАЄ, розписку небуде писати, і ДТП сталося із за ШАРОВОЇ на Таурегу. Цікаво, то він НЕЗНАЄ як це сталось, і приблизно через пів години він заявляє що це ШАРОВУ зірвало на ТАУРЕГУ. Моя думка, що Шарова, це вигадка для того щоб зняти з себе провину, а виплату провести за рахунок страховки. Тут багато може бути нюансів.Будемо надіятися, що пан Чепак В.І. дотримає своло

С
саша

я знаю постраждалих!як би я був там я би його забрав з правим сектором на площу і показав як боротися з системою! побачите все йому зійде з рук просто бо він Чепак.........!

Р
Родичка

Доречі багато людей відкликалися про їх сім'ю як дуже порядну, побачимо...... Ми про все дізнаємося згодом

Р
Родичка

Його жінка лічно підходила до сетри постраждалого і просила пробачення (чи то було щиро!!!!!) і говорила що вони покриють росходи. Коли в цей же час її чоловік заявляв що немає грошей? То це як? Мало не відправив на той світ цілу сім'ю і все отак зійде з рук. Нещодавно вже аналогічний випадок стався біля Неліпина і там нажаль все закінчилося трагічно. То коли вже настане та справедливість коли такі як цей Чепак стануть відповідати перед законом. Але якщо він мине цього покарання, то від Божого суду він не відкупиться.

В
Вітя

То що за рульом джипа був генерал Чепак. Та в нього пенсія і море бізнесу, то йому нич не стоїть порішати. Правда, через суд мож замутити і нич не платити. Правий сектор до нього направити, мент поганий.

Д
Друг

На Гольфові не мажори, а порядні молоді люди!!! А Чепак казав що покриє розходи. водій Гольфа попросив від чепака розписку про забовязаність покрити росходи ДТП. в замін водій Гольфу письменно підпише документ що немає претензій до водія Таурега. А Чепак лічно водію гольфа сказав, що він грошей немає зарас, і питання будуть вирішувати через суд. людина яка працювала на високій посаді в органах, і сьогоднішня пенсія я предполагаю дуже немала. Сначала на людях бєся в груди шо він проплатить все , а лічно водію гольфу заявляє шо будемо розбиратись в суді, бо нібито в нього нема коштів. вот це правда!

ДО
до очевидцяl

Так як знав шо він винуватий,і є колишнім ментом,знав шо на нього чекає то звичайно що все компенсує,і не буде мати ніякої кримінальної і іншої відповідальності,спишуть як аварії і не було.

Р
Родичка

В мене таке враження складається що психологічні травми сім'ї взагалі не беруться до уваги,так звичайний переляк. Дитині 3 рочки тільки під дією заспокійливих її вдалося заспокоїти. Вже не кажучи про батьків. Тут всі співчувають винуватцю.

О
Очевидець

Люди, не стверджуйте того, що не знаєте напевно! Таке випадкове ДТП може трапитись будь з ким. А перевищення швидкості там не було. Якщо б швидкість була більшою, то ушкодження були б значно серйозні і положення машин інше. Тому серйозних порушень з його боку нема. А перекинуло машину через те, що джип вищий і від удару його кинуло вверх. А взагалі Чепак дуже порядна людина. Він навпаки взяв відповідальність на себе, а не почав уникати її... І взагалі головне, що на щастя всі люди живі і не отримали серйозних ушкоджень...

МЕ
Міліцішта експерт Іван

Айно та де би нє ішов на таурегови десь 30 і пак ся асвальт поднявся і перевер джіпа на кришу а гольфик сам ся лупанув у городину.Ниякого дтп не боло

О
Очевидець

Да да на гольфі мажори. Бачила я цих мажорів і настоящого мажора Чепака який людям котрі там збіглися божився що случайно зробив аварію і за все заплатить. Не дуже віриться

Ю
Юрий

Писала Светлана 05.07.2014 13:40 "Как же задолбали эти мажоры. Революция, Майданы, война а в стране срам как был так и есть" Не понятно как связаны дорожные аварии с революцией и войной.Кто не водитель пусть не пишет таких коментариев.Порядочные водители с огромным водительским стажем попадают в аварии.Кстати "мажоры"- это те кто на Гольфе ехали?

В
Вася

Хто зна, я бачив це ДТП, скажу так, я катаюся по І.Франка на день разів 5 (така робота) і на тій ділянці нереально їхати більше за 80 км/час враховуючи дорожнє покриття, а для переворота швидкість має бути мінімум 150-160 км/год Тому вважаю шо могла бути і шарова або тяга... гриміти вона гриміла, але він напевно так і катався, бо 1 шарова на товагера коштує мінімум 1000грн, а їх по 3шт на 1 колесо ( в даній моделі) не думайте шо якшо має товарег та він зразу так шикує не судіть і не гадьте людям, а дякуйте Богу шо всі живі а будете так говорити як деякі " анонімні обсеральники " дивіться...Бог палицьов бити не буде...

М
Михаил

Люди, не злорадствуйте и не судите, .... Главное все живы и здоровы.

С
Светлана

Как же задолбали эти мажоры. Революция, Майданы, война а в стране срам как был так и есть

С
Саша

Чепак майже валив під 100. А пяний був чи тверезий?

ДП
До правди

Іди краще корів пугай у свому селі.))

П
Простак

Шарова опора - то хвороба старих "Жигулів". Невже "круті" іномарки нічим не кращі, а тільки дорожчі ?

Ч
Читач

В принципі, цілком можливо, що і шарова. Механіка пошкоджень обох автівок свідчить про не надто високу швидкість (до ~80 км/год), втім для перекидання автівки, массою 2 тонни, вона повинна бути немалою (більше ~50 км/год).

П
Правда

За рульом джипа був колишній мент. Кіть не заплатить людям буде мати проблеми у цілого города

Д
ДАІ

превышение скорости 10000%

Я
я

touareg не мав би падати при обриві шарової.... но я не майстер ) шкода машини

Читайте також