ДТП у Ракошині: Під вантажівку потрапив чоловік, який переходив дорогу

12
10

Місцевий мешканець 1992 року народження переходив трасу по пішохідному переходу.

Яку розповіли правоохоронці Мukachevo.net, ДТП трапилося вчора, близько 17:55. Саме у тоді вони отримали повідомлення про аварію з постраждалим.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка дізналась, що водій вантажівки 1975 року народження, мешканець села Дубино скоїв наїзд на людину, яка переходила дорогу по пішохідному переходу.

За словами водія він не помітив чоловіка.

Наразі постраждалий знаходиться у травматологічному відділенні лікарні. Попередньо, чоловік отримав важкі травми.

Розпочато кримінальне провадження за ч.1 статті 286 ККУ, порушення правил безпеки дорожнього руху.

Авто поміщено на штрафний майданчик. 

Дивіться також: Подробиці ДТП на Тячівщині: Оголошено план-перехват авто, під яким загинула 11-річна дівчина 

Коментарі

5
55555

Можливо хтось знає в якому стані зараз постраждалий хлопець?

B
betonus

Знаю в інших країнах при таких обставинах з вилученням землі держава примусово відкуповує участки під будівництво, але це тільки не в нас. Хоч є об"єктивна причина чому не будується об"їздна довкола нещасного села. Ніби тисячу кілометрів треба збудувати.

ВД
Васильєв Дмитро Георгійович

Malala, дякуємо, виправили, ви були праві!

Р
Ракошинець

До Мукачівцю,не знаеш не пиши дурницю,при при в'їзді до ракошина світлофор не працюе,лиш у кайданові працюе з двох один робочий.

В
Вовк

До пiтьо, як когось iз твоiх близьких зiб'е якесь полупяне, немите з пiвтора класами освiти 4мо, та тодi прийди написати сюди у коментах, чи то бiда, чи нi, коли когось "давлять". Надiюсь тебе скоро "побачити".

П
Пітьо

Ракошинці самі не хочуть оби їм строїли обїздну дорогу. Їхню землю не може викупити влада, бо ціну космічну поклали. А тепер біда бо давлять їх!

М
Мукачівцю

Ракошинські пішоходи, зазвичай, переходять на червоне світло - для них закон не писаний.Думають, що , якщо вони на пішоходному переході, значить мають запасне життя.Зачекати 5 хвилин до появи зеленого - вони лохи чи що?!

М
Мукачівець

Питання до ракошинської влади: Пішохідні переходи (їх в селі певно "аж" 5 - їх можна нормально підсвітити світлодіодними фоарями, як це зроблено на участку траси мж Ракошином та Мукачевом. Там хоч нормально видно. А тут за поганих погодніх умов, вночі, ще й наші суворі челябінські пішоходи, які ходять в сіро-орній одежі... Попробуйте розгледіти такого вчасно навіть при дозволеній швидкості руху 60 км/год. Про відморожених гонщиків взагалі мовчу... Доречі на яке світло світлофору шановний пішохід переходив дорогу???

1
123

Наші шофера непривикли притормажувати на переходах, може десь 1з 5-ти, і то в місті а про траси там вобще ниє про шо говорити. Вот скажіть нашо у таку погоду гнати, ще навірно і різіна лиса

M
Malala

Шановна редакціє,ви переплутали роки народження потерпілого і водія!

Читайте також