ДТП у ромському таборі Мукачева: патрульним не дали скласти протокол

7
22

Вчора, 8 серпня, до правоохоронців надійшло повідомлення о 19:12 про ДТП на вулиці Івана Франка в Мукачеві.

Згідно повідомлення на місці, водій автомобіля ВАЗ збив велосипедиста рома.

Як розповіли Мukachevo.net в Управлінні патрульної поліції, на місце виїхали патрульні, які вияснили, що велосипедист попередньо не постраждав.

Згодом на місці зібралась велика кількість ромів, близько 70, які через галас не дали змогу патрульним скласти протокол.

Правоохоронці повідомляють, що амін протокол буде складений сьогодні.

Цікаво й те, що на всю цю картину потрапила знімальна група 1+1, програми "Інспектор.Міста". 

Також, ведучий "Інспектор.Міста" перевіряв чи слухають водії маршруток шансон, та Мукачівську ЦРЛ.

Дивіться також: Оприлюднено фото потрійної ДТП на трасі Київ – Чоп у Мукачеві

Коментарі

К
Казкарь

Тепер циганота не цигане а РОМИ

1
111

Гітлер мало їх перебив...малооооо

9
911

СК1ЛЬКИ РАЗ1В МНОЮ ПИСАНО-ПЕРЕПИСАНО ПРО ЦИГАН... Маю нещасливу долю жити поряд з табором - по вул. Токаря...Н1кому не побажаю!!! Галас, крики, вищання зак1нчуються десь б1ля 2 години ноч1. Валяються по дороз1 - автомашини сигналять, бо н1хто не має бажання наїхати на придурка і сісти у в"язницю. Циганчата 4-5 років тусуються до пізньої ночі і ніяким мамашам до них діла нема. Білоруська вулиця перетворена на сексодром - віщдкриєш вікно - лікбез по "Камасутрі" - безкоштовно. Вранці виходиш з дому - а перед будинком лантухи з сміттям. 1 добре, якщо циганські пси їх ще не роздерли, бо тоді заберуть "АВЕ". А якщо розірвано - береш лопату і збираєш усю нечистоту власноручно...А поліція?? Та вони навіть не потикаються на Франка після 8 вечора. А коли їдуть у райончик - ще на переїзді включають сирени, щоб не страшно було.Мабуть боязно...Скоро дійдемо до того, що треба буде купити якогось "Вінчестера" - бо іншого виходу і допомоги від влади - бодай трохи втихомирити циганву - на жаль НЕМА!

ГЗ
голос за кадром

тараканов надо давить............

0
00

Про што говорите- протокол забили складати як увіділи 40 циган а не стріляти.Скоро цигане поліцію будуть окружати куда будуть утікати поліціянти. Цигане чим дальше агресивніше ведуться а супротиву невідчувають і в них свій ЗАКОН і всі їм довжні .... .

(
(•_•)

Баране,якI сiм’i ти сюди приплiтаеш !????? Чому не визвали пiдкрiплення ( колег), ще десяток мусорiв, а далi ще 30 мусорiв ?! За яких статевий орган вони отримують зарплату ?? Щоб кавиль пити на заправках ! Iдi@ти !! НаХ€р таку прлiцiю !!!

І
Іштван

1+1 покаже на всю країну які дикарі живуть в таборі. Місто №1

У
Українець

Поліція маючи зброю могла в секунду весь циганський збрід загнати в табір,цигани самі розказували що циганчук сам вїхав в машину з боку,і ніхто його не збивав,та худоба вобще вже нікого не боїться,скоро по Мукачеві будуть повно вбивств,дайте їм пару рокуів щоб їх стало не 12 тис,як зараз а 24 тис ось тоді буде весело жити,для них закони не писані,тільки один розуміють силу,колись давно Беркут знав як з ними говорити,10 м ребра поламати і табір тихо мирно живе рік два,народ збираймось не сидіть по хатах ця нечисть розростається...

ЗС
за справедливость

да то конченое созданіе. Другу под машину бухий сам впав, але і в тих є криша в обласних органах. Друг виноватий вийшов. А з десяток свідків, бачивших ту дтп, сіли на "око", ніби нічого не бачили. хоча він з дитинства ріс коло них

Б
Бррр

"Амин" протокол... А цыганам давно пора навести в таборе порядок (по хребтам надавать), власть должна показать свою силу, а иначе в ближайшие годы все станет на порядок хуже.

V
vvv

Цікаво, коли вже і влада, і правоохоронні органи почнуть враховувати думки пересічних громадян, які проживають поряд з оцією "чумою".

Ц
циган

нам пофек ви гаджо 1 ваш1 закони

А
ато

Кажете поліція,мають сім’ї....Та од кого тоді чекати захисту?Вони не знали чи їх сім’ї куди ідуть на роботу? Але я знаю,що треба було зробити.Треба було запросити хлопців з нац.дружин.Пару хлопців построїли би цілий ціган-табор!

П
Петро

Якби я був поліцейським то теж би не склав протокол. Цигани їх оточили і попробуй щось зробити в тому балагані. Екіпажів було десь 4 але на 100 циган то нічого і вони все прибували і прибували...

С
Свідок

І я там якраз проходив. Чому ви всі гоните на поліцію??? Ви бачили у скільки разів роми переважали поліцію? У поліції теж є сім'ї і вони чекають їх живими. То треба нс рівні області піднімати, а не двома трьома екімажами. Хлопці і так молодці розрулили ситуацію як могли, особливо високий хлопець, вроді їх командир.

А
АЛЕКС

безнаказанность цыганей приведет еще к худшим сценариям это все было! не просто так их всю жизнь и историю гонят везде!там где цыган там воровство обман болезни рабство наркота и тд !!!!!если власти и дальше будут спускать на самотек за них возьмутся люди и там закона ждать не будут будет самосуд !как с кальмоном былов ихнем таборе!!!!!!!!!!!!!!!!!! в киеве львове !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

З
закарпатець

так нехай В’ячеслав Аброськін, спробує, може в нього получиться, бо для нормальних се цигани, а для пана В’ячеслава - РОМи!!! Є руська приказка - Тихо шифером шурша едет крьіша неспеша!!!!!!!!

С
Свобода

Яка поліція така робота протокол ще треба знати скласти шпаргалки небуло в них цигане шуміли і в голову поліцаям нелізли ніякі вумні мислі от і несклали.....

Є
Євгеній

Нехай покажуть на всю країну що то за нація ЦИГАНИ, яка культурою не дуже відрізняється від гієн у Африці. А також нашу імпотентну поліцію, яка навіть протокола за перешкоджання роботи поліції не може скласти!!!!

М
мукачево

1+1 ще й таборі проводив перевірку?

W
White

Ахах цирк на дроті..

М
Мукачівець

Ті цигани кончені. Вони як хочуть так їздять. Поліція не знаю що робить таке враження що вона сама їх боїться. Нема ніякої управи на цих циганів. Нахер треба вихнати у ліс. Чим по дальше.

Читайте також