ДТП у центрі Мукачева: Чоловік на ВАЗі зачепив причепом жінку пішохода (ФОТО)

10
12

Вчора близько 12:00, поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Миру в Мукачеві.

Правоохоронці на місці події з`ясували, що водій автомобіля ВАЗ «2170», рухаючись у напрямку центральної частини міста, причепом здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка  переходила проїжджу частину. За кермом машини перебував 58-річний мешканець Мукачівського району.

В результаті зіткнення жінка отримала травми та забої. З місця автопригоди потерпілу машиною швидкої меддопомоги доставили до районної лікарні міста.

Як повідомив слідчий, який працював на місці аварії, за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, поліція розпочала кримінальне провадження за ознаками ст.286 Кримінального кодексу України.

Автомобіль поміщено на спецмайданчик. У справі триває розслідування.

Коментарі

ДВ
До всіх

Це сталося не на світлофорі, і не на переході. А ззаді церкви де старий град, ІМЕННО там де сфоткана машина. Мало не правильно понялисьте. Чоловік обїжав церкву тим боком.

Н
НоТать

зелений біля бібліотеки а воно на машині лізе та пак грім би тя убив

Б
Бувалий

На пішоходному переході нікому не уступлю дорогу,хоча 3 рази мене била машина Зато я діставав компенсацію велику, але хромаю на обидві лаби. Руки . правда. цілі.

ДС
до Семен Семенич

Я би порекомендовав начальнику поліціі меру та іншим чинам просто походити по вулиці мира, ярослава мудрого та інших центральних та подивитися як "барани" та "олені" перебігають вулицю де їм заманеться при цьому пішохідний перехід за 5-10 метрів. А також я ще не бачив і не чув щоб хоча б одному такому "оленю" виписали штраф.

СС
Семен Семенич

Я би порекомендовав начальнику поліціі меру та іншим чинам просто постояти на цьому світлофорі і подивится як соблюдають правила.там коли зелений для пішоходів з десяти машин половина ім пофіг на пішоходів.там вообще ніхто не соблюдае правила.Кожен день люди наражаються на небезпеку

М
Мукачівець

Так в місті є камери, установлені за х@#лярди гривень з міськбюджету, подивилися, і вияснили, хто поїхав чи пішов на червоне (неправий), а хто на зелене (правий). Шо тут демагогії розводити? Елементарно, Ватсон! ;) P.S.: а ями на фото реально видно. Немає бути таких. Це теж елементарно... Хтось десь не на свому місці, значить...

Р
Розуміву

ош се про вариське бидло?

П
Патріот

Добре шо коли все Мукачево, і райони були в ямах по коліно та мовчалисьте добре вам було, а тепер дись яма та всьо пі...ц ну шо поробиш бидло є, було і все буде- такий закон природи!

С
Стьопа

Бо шикарні ями об"їжджав! Очільникам міста пофіг, вони ратушу і пам"ятники підсвічують!

П
Правдивий

Так сайт закарпатський - не мусай туй знати солов‘їну. Такшо гуляйте польом чи полем :-)))

Г
ГГГ

"ДТП центрі Мукачева" де буква "У"????

Ж
житель

Не знав, що пішоходи мають жінок!

Читайте також