ДТП в Коломиї: у страшній аварії загинуло троє закарпатців (ФОТО)

13
14

Сьогодні в управлінні ЦЗ населення ОДА повідомили, хто загинув у тій моторошній аварії.

Встановлено, що 30-річний водій, житель села Великі Лучки Мукачівського району Закарпатської області, керуючи автомобілем "ВАЗ 2102", зіткнувся з вантажним автомобілем "МАN", а саме з причепом марки "SCHMITZ" під керуванням 43-річного водія, жителя м. Кишинів, Республіка Молдова.

Він стояв на узбіччі із увімкненою аварійною сигналізацією, із встановленими знаками аварійної зупинки, надаючи технічну допомогу іншому водієві автомобіля марки "IVECO", із причепом марки "KOGEL".

Внаслідок ДТП водій "ВАЗ" і троє пасажирів: 18-річний та 26-річний жителі с. Великі Лучки та 33-річний житель м. Бістріца - Несеуд (Республіки Румунія) від отриманих травм загинули на місці події.

Тіла померлих доставлено в морг Коломийської ЦРЛ для проведення СМЕ.

Нагадаємо, що вчора під Коломиєю сталася страшна ДТП із загиблими.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Мукачівець

Я так дорожу своєю жінкою , що не купую їй автомобіль із принципу любові . Хоч вона вже має водійські права . Не куплені ! Так Я продовжую дорогоцінне для мене і доньки - ЇЇ ЖИТТЯ )

С
Справедливий

Це все - НАСЛІДКИ ! А ПРИЧИНА - перевищення швидкості ! Була б мала швидкість , то міг би зреагувати . Правила ПДР написані кров'ю . Їдьте з адекватною швидкістю по відношенню до незнайомої місцевості , шляхів ..... будете живі . Краще на 20 хвилин пізніше але дома , ніж на 5 хвилин скоріше але на кладовищі .

Т
тячів

ВАЗ був застарілий мотлох і там точно не тільки з тормозами були проблеми. Може і водій був під мухою. Но незважаючи на це, аварійну ситуацію перш за все создали фури. Але це лише моя думка, можливо, я не правий.

В
Водій

Можливо у ВАЗ 2102 були несправні гальма? Можливо фура стояла у закритому повороті і її не було видно завчасно. Можливо знак аварійної зупинки був виставлений меньш ніж за 40 метрів до фури? Часто бачу, ставлять знак аварійної зупинкі під самий бампер. Можливо хороший товара був у водія і пасажирів жиги.

Т
тячів

Може, но точно не на трассу. В такому ситуації потрібно поставити прямо на смугу.

ТС
Тот самий

Там же пише що і знаки аварійної зупинки були виставлені.

Т
тячів

"Як не крути виноватий жигуль. Бо фура стояла а не їхала." Обі водії фур повинні були забезпечити, що все було помітно добре та здалека. Виноваті водії фур. В такому ситуації крім аварійки мінімум габаритни вогні потрібно включити та попереджувальний трикутник потрібно розмістити.

Л
Лучанин

Пасажири були мало циганами

М
Місний

Молдаванин мудак зробив аварійну ситуацію і убив трьох людей. На дорогах із двостороннім рухом, які мають по одній смузі для руху в кожному напрямку, за відсутності суцільної лінії дорожньої розмітки чи відповідних дорожніх знаків виїзд на смугу зустрічного руху можливий лише для обгону та об'їзду перешкоди або зупинки чи стоянки біля лівого краю проїзної частини в населених пунктах у дозволених випадках, при цьому водії зустрічного напрямку мають перевагу.

ТС
Тот самий

Ман навірно став прикурити. І тоді мусай ставати в притик щоб достали провода. А жигуль куда літів? Аварійки скоріж за все були включені на фурі. Як не крути виноватий жигуль. Бо фура стояла а не їхала.

Ч
Читач

Пишуть, що легковик в'їхав у причеп ШМІТЦ вантажного авто МАН, який стояв на узбіччі, а судячи по фото - легковик в'їхав безпосередньо у лоб тягачу МАН, який стоїть не на узбіччі, а на зустрічній полосі, а тягач ІВЕКО з причепом КОГЕЛ стоїть якраз на узбіччі. Щось у цій історії поки що багато запитань - чому МАН для нібито надання допомоги стоїть на зустрічній смузі, а не на узбіччі, так як стоїть ІВЕКО, і чи було викладено на дорогу попереджувальні знаки чи інші засоби. І навіть, якщо такі знаки було виставлено, то все одно МАН не повинен був так стояти, грубо перешкоджаючи рухові зустрічному транспорту

ТС
Тот самий

То що документи небули то дуже легко може бути бо на дтп ставали проїжаючи і у кохось були руки липкачі.

CA
cigany ali

nasi hlopci luchanski.

Ц
Ціґань

в той же час у двойці при аварії не було ніяких документів. по крайній мірі так заявила поліція зранку після дтп

Читайте також