ДТП в Кошице: Toyota збила чоловіка та двох дітей

9
0

В житловому районі в центрі Кошице автомобіль збив двох дівчаток віком 5 і 6 років, які переходили вулицю разом з батьком.

ДТП сталася у вівторок вранці на вулиці Парк Ангелінум. Зі слів очевидців, чоловік з двома дітьми були вже на середині дороги, коли в них врізався транспортний засіб.

Після зіткнення з автомобілем Toyota, водій якої нібито не помітив пішоходів, їх відкинуло на кілька метрів. На допомогу постраждалим прийшли косарі, які підстригали газон за кілька метрів. Діти та батько отримали травми різних ступенів. Постраждалих госпіталізували.

Свідки кажуть, що одну дитину від удару відкинуло аж на автомобіль, що стояв поруч. В однієї з дівчат вся голова була у крові, інша скаржилася на біль у животі та грудях. Речниця регіональної поліції Кошице Ленка Іванова повідомила, що ступінь травм постраждалих наразі невідомий.

«За наявними даними, водій транспортного засобу, ймовірно, недостатньо уважно керував транспортним засобом та не стежив за дорожньо-транспортною обстановкою та скоїв наїзд на людей, які переходили дорогу поза встановленим пішохідним переходом», - сказала речниця.

За її словами, у водія був проведений алкотест, який не підтвердив наявність алкоголю в його організмі. Наразі точна причина дорожньо-транспортної пригоди, її конкретні обставини та ступінь вини учасників встановлюються.

Нагадаємо, 12 липня в ДТП на трасі Київ-Чоп постраждали двоє мешканців Закарпаття.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також