ДТП в Мукачеві: автівка зіткнулася з рейсовим автобусом (ФОТО)

11
11

Фото з місця автопригоди очевидці опублікували у вайбер-чаті "Увага РАДАР".

За попередньою інформацією, автомобіль та автобус зіткнулися біля поста поліції, близько 13-ої години.

Наразі інформації про потерпілих немає. Деталі ДТП уточнюються.

Нагадаємо, ввечері 26 серпня, в Іршаві зіткнулися дві автівки.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ю
ю

пазику треба для проїзду 10м зі старту 30с....а для розгону до 50 км на год 6-ть. Ні, не секунд, а хвилин, тому ті древарні треба заборонити для експлуатації в Україні.

S
Sklif

Мало того, те кто впервые в Мукачево, едут с полосы для поворота на автомобилистов, подрезают и едут на Ужгород. А когда едешь со стороны Эпицентра , или со стороны Ужгорода. То обязательно пару придурков должны пересечь, или выехать перед носом, при чем уж если выползли, а потом еще и плетутся. Заставляя резко скидывать скорость. Мне перед носом даже сарай ПАЗик еле выполз в наглую.

S
Sklif

до Завидово нет 27.08.2021 22:28 Регулярно, при чем те кто на Автомобилистов едут, закрывают с лева. А те кто на WOG едут, закрывают с права. А придурки с заде дудят, бо у них понос.

Ю
ю

особенно на джіпови. Високо сидить, ушитко вилить, но ньи, треба ся усунути, перекрити вилюдимість. Ззаді такоє же чучало трубить, провокує на ривок. Аякже, каждий динь такоє. розмітку бемули і не видять, і не спознавуть. Даже кіть не звистьов мальована. Про проїзд колець і не кажу - лівий уключавуть і всьо. Тіпа на кольцо мош їхати уліво, за годинниковов стрілков. Короче, учіться люди, думайте, читайте...якби ся учили так як треба, то і мудрість би била своя....

МА
Мирний атом

Там кільце навіть будувати не треба , лиш знаки розкласти і все

ЗН
Завидово нет

Проблема в тому що виїжджаючи на кільцеву є підери які їдуть на заправку і дуже висуваються за лінію чим обмежують обзор водіям які небачать транспорт який рухається з Свалява в сторону Ужгорода от тому така халепа. До водіїв, чи була у вас така ситуація що вам обмежували видимість на тому місті?

М
Мукачево

Накидати кілець по трасі бо мукачівці вонючі не можуть виїхати на трасу без ДТП

ДП
До паріматч

Влада міста на міжнародній трасі кільцеві розв'язки будувати не має право.

S
Sklif

Там разве что из-за АТБ сделают розвязку, и то не факт.

Т
Тічер

А главное стоїть там червений знак STOP, та де там вун поїхав прямо пуд автобус олинь

П
Паріматч

Приймаємо ставки на те, скільки ще ДТП в цьому місці повинно статися, щоб влада додумалася поставити кільцеву розв'язку.

Читайте також