ДТП в Мукачеві: Honda зіткнулася з Audi та протаранила дерево з бігбордом (ФОТО, ВІДЕО)

10
27

На щастя, у пригоді ніхто серйозно не постраждав. Прямо на місці подій учасники ДТП гучно почали з’ясовувати, хто саме з них винен. Остаточний вердикт же буде від працівників ДАІ, які прибули на місце подій майже відразу.

ДТП сталася у неділю, близько 15.30 по вулиці Ілони Зріні на перехресті з вулицею Окружна. За попередньою інформацією, обидві автівки – Audi 100 та Honda Legend – рухалися в одному напрямку в бік центру. На перехресті Honda начебто взялася обганяти Audi, а остання повертати наліво – на вулицю Окружна. Відтак відбулося зіткнення.

Водій Audi стверджує, що Honda летіла на великій швидкості й водій не зміг адекватно зреагувати на поворот авто. Водночас, водій Honda наполягає, що Audi завертала без ввімкненого «поворотника».

Як саме все сталося і хто винен – з’ясують працівники ДАІ.

Коментарі

А
автолюбитель

блін всі так люблять осудити!по всіх цих записах видно що мало хто бачив ще руль , а не ще і їздив!! по правилах дорожнього руху в місті можна їхати до 60 км час, але не забувайте є таке як по народному кажуть +20 отже 79 можна їхати не платячи штрафу))))!!! треба дивититись з якою швидкістю безпечно їхати, слава Богу шо ніхто не постраждав !! і согласіться всі ганяють, але треба інколи і задумматись про наслідки цього всього!

Д
дядя

Ушльопок!!!

КБ
Кен Блок

че вы балаган развели, там гоняли, гоняют и будут гонять, но если гонять тупо как лох то на каждом перекрестке такое будет, учитесь правильно ездить, а потом превышайте скоростной режим

D
dyr

Z ти говнюк. Правила дорожного движения никто неотменял. Каждое ДТП это чьи-то жизни, здоровье, деньги. А гавнюхов, таких как ты на дорогах в дорогих автяках до"""я. Хрен свами, если бы вы только ездили, но вы людей гробите.

Ш
Шоуфер

Якого фраса туй обсуждати? Хонда пішла на обгон на перекрьостку, все точка, хонда винна... Хонду ще за словацькі номера треба проштормити, понабирало бидло машин на лівих регістраціях, як раньше у кредіт, путаться типир под ногами...

М
Мукачівець

Був на місці ДТП за кілька хвилин після того як воно сталося. Не треба бути Шерлоком аби стверджувати, що обидва ВИННІ: 1) обоє на зустрічній змізі 2) обоє в місті перевисили максимальну щвидкість На щастя, ніхто не пострадав, самих воДЯТЛІВ у рахунок не беремо, через їхню безвідповідальність могли постраждати звичайні перехожі. І як зазвичай, у таких випадках, мажорне бидло відкупилося би від мусорів. Що перший раз? А на Зріні завжди ЛІТАЮТЬ як ненормальні! Особливо увечері, машина, яка їде під 70-80 - це "НОРМА" вже.

К
Критик

Там не один порушник зявиться із-за великої швидкості!!!

K
Kritik

Водій Хонда винний. Не потрібно літати, свої панти показувати. На цей раз ти вижив, на інший раз ти можеш опинитися в гробу або хтось інший. А працівникам Даї слід там постояти та познімати на відеофіксатор. Там один порушник зявиться із-за великої швидкості!!!

Ч
Читач

Ооо, опачкі жосткі розборки...:DDD

В
ваня

ммдааа...а ти ко такий шо блатний писати бо анонім.позвони йому та повіч.шо ти про нього думаеш.

В
ваня

отто.він не не курить і не пє...

М
ммдааа...

То лотрош смолавий на хонді "їхало" і на тіко тупоє шо рішило на ПРЕХРЕСТІ обігнати повертаюче авто!!! машина на словацьких номерах, бо інакше на копейку жигульовську не нашкрябав-би! блатовав неборак ... може го ся ситуація дачому научила...

ЧВ
Читач(до Вані)

до "Ваня"! Цитую: "отто иди на хуй.козле кончиний.." Шановни читаче "Ваня".Ви вказуєте свою культуру, мораль, виховання.Читаючи Ваш комент, шкода мені за нашу націю, шкода тую інтелігенцію яка колись жила на Закарпатті, шкода, правда.Шкода, що такі "пусті" люди існують.Вибачте, можливо я надто лаконічний у своїх висловлюваннях, можливо ви не така погана людина, але Ваш коментар мене справді вразив і змусив задуматись де я живу, між яким суспільством?Тож прощу хоч би в публіці коректно виражатись.

Ч
Читач

Не вказуйте свій "прекрасний" лексикон .Отто, Ваня, Галя, Іване і.т.д - залийтися всі, прошу :)

О
Отто

Які дивні люди ти бачиш шо люди пишуть шо він на великій швидкості їхав то бидло напилося накурилося і пішло показувати який він герой .

О
Отто

Ваня то твій дружбон був за рульом шо ти так переживаєш вже тут два коментаря твої ! А ЗАВТРА БУДУТЬ ТВОЇ ДІТИ ПІД КОЛЕСАМИ У НЬОГО недай бог і тоди мене будиш обзивати ??????

Ч
Читач

Дивні коментарі, дивні ви люди :)

О
Отто

Це бидло ще довго на дорогаг буде коли вже всі позабиваються??????

З
закарпатка

когда кто-то "летает" на своей машине, я твердо знаю, что рано или поздно "прилетит"

люди не жалійте 500грн на відеорегістратор буде лехше доказати вину водятлів

В
ваня

херню не говоріть..

Ч
Читатель

Хорошо, что никого на тротуаре не было!!!! А то из-за придурков могли и люди пострадать. А вообще улица Зрини - это не просто дорога, это гоночный трек для недалёких граждан!!!!!!!!!!!!!! и перейти её невозможно даже по переходу!!!!!!!!!!!!

0
000

еще один придурок должен долитать на вмв стальном жалко только людей куда только менти смотрят в карман беспредел полний

С
Сергій

Батраки з пустими головами понабирали за копійки добиті авто на словацьких і мадярськиї номерах - тепер чудять!!! Менти щиміть їх.

НВ
не важно

Виноват водитель хонды!!!! Я знаю как он ездит.видел! Не давно он чудом в машину не влетел! жалко машину!

Z
Z

Если х.я нет совсем, расскажи об этом всем, Люди любят горе и всякие истории. Ну честное слово, ну ДТП произошло, ну написали ( хотя я думаю эта новость особо то никого не касается, кроме участников ДТП)... Но зачем столько фото? Это уже какой-то фетишизм напоминает, что ни авария, или гадость какая-то, так больше всего фоток. Все вмятины с подробностями. Мне кажется когда нет потерпевших, то сайту досадно.... Чем больше крови, чем больше разрушений, о да, если б еще удалось мертвеца в кадр, так новость вообще тогда не просто красным выделили, а и в ТОП всунули.. Именно эти вещи волнуют народ. Ну чем не дикари, прям как в античности: "Хлеба и зрелищ!!!"

Н
наталия

поосторожней ..благо людей не было...а то страшно на остановках стоять...сколько дтп...ДО ГОНЯЛСЯ.... в пятницу как шумахер гонял...ВОДИТЕЛИ БУДЬТЕ БДИТЕЛЬНЫ..В ВАШИХ РУКАХ НЕ ТОЛЬКО ВАШИ ЖИЗНИ НО И ЖИЗНИ ГРАЖДАН ....СКОРЕЙШЕГО ВЫЗДОРОВЛЕНИЯ КАК И ВОДИТЕЛЮ ТАК и МАШИНЕ!!!

Читайте також