ДТП в Ракошині: Поліція продовжує слідство по аварії в якій Renault збив 34-річну жінку (ФОТО)

9
8

Поліція відредагувала на публікацію місцевого ЗМІ, та розповіла про хід слідства.

Як раніше повідомляло Mukachevo.net 24-річний водій Renault рухаючись у сторону Мукачева у селі Ракошино скоїв наїзд на жительку села 1985 року народження. У поліції кажуть, що жінка у цей час переходила на червоний колір світлофору.

Постраждалу було доставлено до лікарні.

Правоохоронці відкрили провадження за ч.1 статті 286 ККУ, а саме порушення правил безпеки дорожнього руху.

"Зазначимо, що розслідування у цій справі триває. Правоохоронці докладають максимум зусиль, аби встановити всі обставини ДТП. Наразі на автомобіль ужгородця накладено арешт. Працівники поліції опитали свідків події, вилучили та вивчають наявні відеозаписи. Крім того, призначено ряд експертиз, на результати яких правоохоронці очікують", - пишуть в Управлінні національної поліції Закарпаття.


Коментарі

ДН
До нижньої марги 23:32

Центровський ,закрий свій спермоприймач.

О
Олександр

всі ми знаємо як Водії в Мукачеві реагують на зелений колір для пішоходів... сись сопляк сам ся має повісити вать му поможуть..

Н
Наталія

Але в будь-якому випадку потрібно побажати жінці швидшого одужання. Всі ми люди і можемо помилятись

Л
Лоціко

Олександр ++++

Н
Наталія

Якщо жінка переходила дорогу на заборонений сигнал світлофору- тоді це повністю її провина. Правила для всіх: пішоходів, водіїв, велосипедистів...

І
Ігор

Олександр повнісю з тобою згідний!

О
Олександр

Прадо 120 який ти розумний. Чого не обясниш чому та дума пішла на червоний. Теперби заставити її файлу заплатити за ремонт машини, а они суки іще возмущавуться в інтернеті чого "винуватого" непокарано

П
Прадо120

Бачив його як плакав коло машини , адекватний поступок плакати в 24 роки. Треба думати шо робиш коли їдеш за рульом, а якшо випадково сталося то взяти в себе руки і виходити адекватно з ситуації.

Читайте також