ДТП в Ужгороді: На пішохідному переході збили жінку (ВІДЕО)

13
10

Аварія сталась сьогодні, 20 травня на вулиці Бабяка в Ужгороді.

Як зазначили Mukachevo.net у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, на місці працюють правоохоронці, жінку забрала швидка допомога. ЇЇ стан досі не відомий.

Слідчі встановлюють усі обставини аварії.


Відео "Карпатський об'єктив"

Коментарі

ТЄ
так є, як хочеш

хочи розумно, і будеш не літати, а жити як людина. І запомни - ти, частина сього нАрода.

У
Ужгородець

Дитина жива. І це саме головне. Слава богу.

ЯЄ
Як є

Знаючи, що інколи за кермом сидить, я краще порушу ПДР і перейду в невстановленому місці переконавшись, що зліва/права ніхто не їде. Не довіряю я ні водіям, ні пішоходним переходам. Особливо під час високого морального злету цієї величної нації.

Ю
ю

нигда не переходьте перед грузовиками (та щи старими) чи старими машинами (жигулі, волги, москвичі і другоє старьйо) даже на переході!!! І перед груженими тоже!!!Лем тоди, коли видко ош оно валовшноє стати. Бо там тормоза можуть боти відсутніми!!! Подземні мош, але організовані як над автобанами для диких звірів-так загородити, бо лем через них мош боло перейти.

ТС
Тот самий

Ондрашко. Нашим підземний переход як зайцови стоп сигнал. Вони і так будуть перти через дорого.

1
1212

Шось там камаз не видно ніде, його хоч затримали?

О
Ондраш

Чи є в Ужгороді хоч один підземний перехід? Хоча б один на рік будували. За 5-10 років на основних аварійних місцях був би спокій. Зате злодіїв у міськраді та виконкомі ловлять регулярно, а потім випускають.

В
Владимир

Я бы очень хотел пятый айфон, помидоров и колбаски

Ч
Чорійка

Та бо в нас шановні дурний менталітет! Спішить чоловік чи просто возиться по місту, але їхати треба скоро

О
Олександр

На пішохідному переході збили дитину дівчину. Збив гружений піском Камаз. Це жахливо. Бачив на свої очі це все. Дай боже дитині вижити. Це над небезпечний перехід. Водії там треба бути над уважним. Надіюсь дитину спасуть.

Читайте також