ДТП в Ужгороді: п'яна водійка Renault протаранила паркан (ФОТО)

2362 4

Автопригода сталася 14 жовтня, близько 21-ї години, на перехресті вулиці Капушанської та проспекту Свободи

Як йдеться на сторінці патрульної поліції Закарпаття, водійка авто Renault не обрала безпечної швидкості руху, не була уважною, внаслідок чого здійснила наїзд на паркан.

Під час спілкування з винуватицею ДТП патрульні помітили у неї ознаки алкогольного сп’яніння. Однак пройти огляд на стан сп'яніння жінка відмовилась.

На порушницю склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.


Коментарі

В
Віктор

Шкода, що вона(ВОДІЙКА, ЩО СПРИЧИНИЛА ДТП) не загинула на місці пригоди. Немає різниці ,,цімборка" вона чи з Слобожанщіни. Баба яка бажає це хвойда-акашка. Забрати посвідчення водія і Т.З. передати покаліченому військовому, що з Закарпаття.

П
пікчу

і знову кончена алкашня за кермом… і відпустять, бо не убила, не задавила….

К
Коля

Як це можна «відмовитись» пʼяному водієві що спричинив ДТП? Це що за абсурд? Тут людей здорових тверезих «ввічливо переконують» зайти у буса, а таку особу не можна перевірити на стан алкоголю? Ну поламала стовпчик, не страшно? Учора лиш пʼяна марга убила людину, давайте і далі замазувати номера, обличчя- це ж напевно біднесенькій репутаційну шкоду нанесе. У нас все-таки правова держава, ай?

НВ
Навіщо вона тут потрібна

Переселенка "біженка", на харківських номерах спокійно їздить в чужому місті п'янючою.

Читайте також