ДТП в Ужгороді: П'яний водій Volkswagen "протаранив" припарковану Honda (ФОТО)

11
5

Автопригода сталася ввечері 3 січня, близько 20-ї години, на вулиці Гагаріна.

В пресслужбі патрульної поліції Закарпаття розповідають, що водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням і зіткнувся із припаркованою автівкою Honda.

На щастя, внаслідок ДТП обійшлося без потерпілих. Під час перевірки документів у ймовірного винуватця автопригоди інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння, але від огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився.

На водія правоохоронці склали адмінматеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані алкогольного сп’яніння) та ст.124 (Зчинення ДТП) КУпАП.

Тільки за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп‘яніння) КУпАП порушнику загрожує відповідальність у вигляді штрафу 17 000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
мачо

подобається вислів "ймовірний винуватець"....ага, то пес перебігав, мачка го ззаді друлила, шайтан попутав, Зеля з Порохом ся привіділи і т. д. Тому не мош уповісти "надерта свиня сіла за руль і наробила біду." А фамілію, а зазвідати жону і діти як мож з таким жити алкашом безвідповідальним? А узяти інтерв'ю од маттири і вітця. Най ся ганьби наберуть за сомара. Може і буде наука другим.

A
Acura

То вже старіша акура мдх 2008+- року , і нико ї негониться сюда з америки в такому кузові, кіться нерозумієте та непишіть. Гонять лиш новіші мдх .

ХХ
Ха ха

Уже другий раз буде битий амерікос))

У
Уйко

Акура та сама Хонда лиш для американців. Виробляються сугубо в США, а не в Японії. Це був битий американець з Одесси по дешману

ТН
То не хонда

То нич шо то акура

Читайте також