ДТП в Ужгороді: Водій Volkswagen збив 70-річну жінку та втік

10
5

Аварія сталась сьогодні, 27 грудня на вулиці Другетів в Ужгороді.

Як зазначають у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, автомобіль Volkswagen Passat наїхав на жінку і зник з місця події. Аварія сталася поблизу автозупинки.

Правоохоронці додають, одразу після наїзду водій поїхав у напрямку села Доманинці.

Наразі поліція встановлює обставини автопригоди та звертається до можливих свідків ДТП із проханням повідомити всю відому їм інформацію на лінію «102».

Коментарі

Р
Рем

Це все агенти Кремля на евробляхах знищують корiнне населення так само , як сам Сталiн забирав зерно вiд селян в 1932/33 роках ! А ще сам сталiн ходив та правив силянiв бо тI не мали сил чинити десяту дитину на голодный Биндюх !!!

С
Справедливий

Скоріше для потреб працюючих і створюючих матеріальні цінності . Вони ж наповнюють бюджет УКРАЇНИ податками і зборами а не адмінресурс , який все це успішно дерибанить. Звідти виділяються кошти і для інвалідів .

К
Конфіскацію

автяка на потреби інвалідів.

С
Справедливий

Тільки вилучення водійських прав з конфіскацією автотранспорту на потреби держави - приведе до тями цих виродків суспільства. Інше ,не жаль, суттєво не допомагає. Демократія не для цього населення. Тільки авторитаризм і жорстка диктатура соціальної справедливості може врятувати цю нещасну країну.

Ю
Юсько

І толку з обмеження 50км/год для нормальних водіїв? Як сей водятл ся напив і му море пи коліна???

Читайте також