ДТП в Ужгороді за участю судді: Пасажирка Ranault повідомила, що Mercedes влетів у них ззаду

6
9

Додзвонитися потерпілій зміг журналіст Віталій Глагола про що і написав на своєму каналі у Телеграмі.

У телефонному режимі жінка повідомила наступне:

«Ми їхали в авто троє: я, мій син був за кермом червоного Рено, а внук був на задньому сидінні. Я з сином були пристібнуті пасками безпеки. Ми їхали по дорозі у кардіологічне відділення лікарні. Я мала йти на шунтування. Син приїхав із Білорусі і привіз гроші на лікування. Їхали повільно. Ще син всю дорогу з Тячева дуже слідкував за швидкістю, бо він вже 20 років там живе у цій країні дуже сторого усе й багато камер. Тому був уважний, аби нічого не порушити. На в’їзді в Ужгород у нас ззаду влетіло авто. Удар був сильним і наше авто перевернулось на дах, а потім знову на колеса. Я дивом не постраждала. Я навіть не виходила з авто поки не приїхала швидка і рятувальники. У мого сина дуже постраждала голова, було видно череп. Зараз він в операційній. У машині була барсетка в якій було 1200-1300 доларів на моє лікування і документи, паспорт сина. Ми зараз не можемо знайти ні документи, ні гроші. Я дзвонила по поліцію на 102, а вони кажуть, що не знаходили грошей на місці ДТП. Ще сподіваюсь, що знайдуться. Вони нам дуже потрібні».

Що стосується судді Тамаза Деметрадзе, то він не був готовий прокоментувати журналісту ситуацію і пояснив, що він наразі дуже зайнятий.

Нагадаємо, що зранку в Ужгороді трапилося ДТП за участю судді Ужгородського окружного суду у якому постраждало двоє людей.

Коментарі

K
Kup

Менти зірвали Джек- пот, то така організація непотреба яку треба розогнати

К
Комент

Ви люди дуже егоїстичні та безсердечні!!!

1
11

Странна жіночка, головне що вона не постраждала. З вником що? Як там чоловік після операції? Соромно, так за себе, трястися

Ч
Чистильщик

Суддя чого сьєбався ? Тіпа я не я , і машина не моя ?

Л
Лоці

Щось не сходиться... зад рено то цілий

В
всевидел

там есть фото в первой публикации, на которой видно ,как судья с барсеткой в правой руке чухает с места дтп.

1
1

З тими фурами на пув дороги там скоро лобові будуть.

П
Потерпівший

Точно мусора!!!!))))

В
Вано

Мусора гроші нарізали, уже їх не побачать. За внука, котрий був на задньому сидінні чому нич не сказала? Лиш за свою сраку думать, кашолка стара.

Читайте також