ДТП з Миколайчиком на Театральній заподіяла збитків на 10 тисяч (+ відео ДТП)

7
9

У ніч з 12-го на 13 листопада в Ужгороді на площі Театральній сталася надзвичайна подія.

Камери відеоспостереження зафіксували, як о 5-ій ранку автомобіль «Шевроле» на шаленій швидкості заїхав через пішохідний міст на площу Театральну, зробив коло по вул. Корзо і Волошина та виїхав знову на площу через пасаж із наміром повернутися через пішохідний міст на площу Ш.Петефі.

                        

Та в зв’язку з тим, що водій явно був напідпитку, його авто не вписалося в рамки мосту і врізалося в огорожу набережної, на якій розміщена скульптурка Миколайчика. Ці перила фактично і врятували водієві та пасажирам життя. Після зіткнення вже через кілька хвилин авто продовжило рух і зникло з місця події.

А вже пообіді 13 листопада завдяки оперативним діям міського КШЕПу, огорожа та Миколайчик, які постраждали під час зіткнення з автомобілем, були на своєму місці. Вартість ремонтних робіт сягнула 10 тисяч гривень. Що ж до винуватця події, особа якого вже встановлена, то на нього чекає відповідальність згідно законодавства.

Коментарі

Д
дядя

Я бы этому вынуватцю яйца бы оторвал. А ментам пофиг. Законы то у нас не для всех. Вот пацанов голодных поймать в супермаркете которые пару консервов и чипсов свиснули на 120 грн и за это статью пришить это мы можем . Народ деградирует.

Z
zakarpattya.net.ua

З’ясовано особу горе-водія http://zakarpattya.net.ua/News/103277-Z%E2%80%99iasovano-osobu-hore-vodiia-shcho-vrizavsia-v-Mykolaichyka-FOTO-VIDEO

ОМ
олександр марушка

Це я збив,хотів сильніше, просто машина надоіла хочу нову, думав кидь розмажу цю, то няньо нову купить

Р
рос

10 тисяч???? за шоо?

П
Петрик

Миколайчик прибалдів)))

В
Варошиць

Імя героя в студію!

И
иван

лошара)

M
max

100%

S
Steve

ДИБИЛ !

Читайте також