"Думаю, мав на увазі, що всі ми слов'яни": Олексій Петров прокоментував скандал з "братами росіянами"

3
5

Про це колишній голова Закарпатської ОДА Олексій Петров написав у коментарях до свого допису у фейсбук.

Днями чинний голова Закарпатської ОДА Віктор Микита у своєму виступі під час засідання чергової сесії висловився, що "Населення (росіяни,- ред.) - це наші брати, дійсно. Але керівництво Росії, на жаль, воно є недружнім".

Така заява викликала певний резонанс у мережі, та привернула увагу як ЗМІ так і владу. На тлі цього скандалу у коментарях до допису колишнього голови Закарпатської ОДА Олексія Петрова Віктор Ганусич спитав екс-голову як він ставиться до слів чинного голови Віктора Микити.

Олексій Петров зазначив: "пане Голово думаю мав на увазі, що всі слов'яни. Росіяне сьогодні важко інфіковані кремлівською пропагандою. Я вже 8 років не спілкуюсь з родичами з РФ. І мені здається, що хвороба прогресує".


Останнім часом "слуги" все більше компрометують себе різноманітними заявами та діями.

Зокрема, до того ж Олексія Петрова є багато запитань і щодо його ролі у керівництві контрозвідки, у сумнозвісних подіях із вбивством журналіста Павла Шеремета. Чимало політичних оглядачів вказували, що один з тоді керівників СБУ може бути причетний до підривної діяльності в Україні. Тож є так само питання, хто і чому привів колишнього голову ОДА до "слуг" і яка його роль у теперішньому часі.

Також можна згадати численні псевдомінування Закарпатської обласної ради, щоб уникнути відставки. Це все методи, які нагадують саме роботу спецслужб "дружньої країни".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
пічо

мацкалі до словян мавуть такоє відношення як морська свинка до моря! І нічого агента (чи сомара) одгорожувати! А ти няню пропустив у слові дидо букув л.

ДА
Дидо Афанасий

Молчи за умного сойдёшь

Д
Дідо

Шо з того шо вони словяни кить по нам стріляють

М
Мбапе

Могли би роботою зайнятися. Дорогу якусь зробити, порядок десь навести. Бла- бла бла з пустого в порожнє.

І
Іван

Відколи то мокшани, чукчі, удмурти, евени, чеченці, дагестанці, татари стали славянами?

Читайте також