Думав, що то квіти: Закарпатець у горщиках вирощував коноплі (ФОТО)

7
0

В будинку 38-річного мешканця Виноградова правоохоронці виявили нарколабораторію для вирощування конопель.

В поліції Закарпаття розповідають, що до чоловіка правоохоронці навідалися з обшуком, оскільки в ході оперативної роботи вони отримали інформацію, що чоловік займається виготовленням наркотиків.

У помешканні 38-річного раніше судимого виноградівця поліцейські виявили кімнату, облаштовану вентиляційними системами, обігрівачами, спеціальним освітленням та теплоізоляторами. Чоловік створив всі умови для вирощування нарковмісних рослин коноплі. В інших кімнатах будинку поліцейські знайшли висушені стебла конопель, насадження нарковмісних рослин, прилад для подрібнення і викурювання наркотиків та електронні ваги. Всі речові докази буде скеровано для експертного дослідження.

У поліції за фактом незаконного виробництва, виготовлення та зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 309 Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження працівники поліції встановлять можливу причетність фігуранта до розповсюдження виготовлених наркотиків.

Досудове розслідування у справі триває.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також