Два студенти із Закарпаття перемогли у І Всеукраїнських змаганнях

9
2

з адміністративного права

Нещодавно у стінах юридичного факультету Запорізького національного університету відбулися І Всеукраїнські змагання з адміністративного права ім. В.С. Стефаника, які були організовані юридичним факультетом Запорізького національного університету та Запорізьким осередком Ліги студентів АПУ.

У змаганнях взяли участь 13 команд з Дніпропетровська, Донецька, Запоріжжя, Ірпеня, Львова, Одеси, Сімферополя, Харкова, Ужгорода, Черкас, Чернівців.

Наш рідний край представляла команда у складі Михайла Різака та Назара Машкаринця – студентів юридичного факультету Ужгородського національного університету, які і стали переможцями змагань. Окрім того, Назар Машкаринець був нагороджений грамотою як кращий оратор.

Від імені Асоціації правників України переможцям було вручено диплом. З цього приводу декан юридичного факультету Запорізького національного університету п. Коломоєць Т.О. надіслав листа декану юридичного факультету Ужгородського національного університету проф. Яремі В.І. та його заступнику доценту Лазуру Я.В., викладачу навчальною дисципліни `Адміністративне право`, який готував студентів до участі в змаганнях, в якому він висловив вдячність за сприяння у формуванні та участі команди вузу у змаганнях, що відбулися. Висловив надію та сподівання на подальшу тісну співпрацю в рамках залучення студентів до участі у всеукраїнських наукових та науково-практичних заходах, які проводяться вищими навчальними закладами. Зазначив, що тільки разом ми зможемо вивести юридичну освіту на новий рівень її розвитку.


Коментарі

И
Инна

Ура!Наши лучшие!

С
спостерігач

здається дві помилки : 1. ці змагання не перші студенти цього вузу вже ставали переможцями подібних змагань в донецьку 2. яке відношення до юристів має письменник василь стефаник

Читайте також