Дві аудіокниги закарпатського письменника увійшли в п'ятірку найпопулярніших на Megogo у 2023 році

47
4

Стримінгова платформа Megogo презентувала рейтинг популярності контенту серед користувачів

Серед пятьох найпопулярніших аудіокниг дві від закарпатського письменника Андрія Любки.

Книжка «Спати з жінками» складається з п’ятдесяти історій. Автор відверто й лірично розповідає про себе, свою й чужі країни, свої любові й своє кохання, улюблені книжки й напої.

Також до Топу увійшла розповідь «У пошуках варварів. Подорож до країв, де починаються й не закінчуються Балкани».

Це розповідь про землі й народи між Одесою та Трієстом, про краї, де починаються й не закінчуються Балкани. Автор веде приватний щоденник численних подорожей до популярних місць, столиць, але також до загублених у часі й просторі провінцій та невизнаних республік. Андрій Любка розповідає історії інколи з гумором, а інколи й по-науковому ретельно, долає кордони й ставить під сумнів стереотипи, знайомиться й свариться, шукає нічліг і вдає із себе словака — робить усе, що й треба робити, шукаючи варварів.

Нагадаємо, що нещодавно Андрій Любка повідомив, що зібрав для ЗСУ 19 мільйонів гривень.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДК
До КРУ

Читай уважно! Розплоділяти фінансову або гуманітарну допомогу з держбюджету чи інших офіційних фондів, і організувати власний збір коштів чи інших ресурсів - ДВІ ВЕЛИЧЕЗНІ РІЗНИЦІ!!! Іншими словами: Якщо ти вирішиш купити позашляховик для військових, і звернешся за допомогою до приміром 30 своїх знайомих які скинуть по 200 євро, які фіскальні документи ти предявиш? Ти тратиш свій час, гроші, зусилля, а тебе ще ображають бо ти прикритий ухилянт!!!???

ДП
До податкова

Не сьогодні, а вже 2 роки! І не так запросто, а навпаки, організувати велику роботу і велику кількість народу, знайомих, письменників, підприємців... при чому з різних країн.

П
Податкова

цікаве питання - де це сьогодні так запросто можна назбирати 19 лямів ? Сподіваємося, джерела надходжень таких коштів найдуть своє відображення в деклараціях Андрійкаю - десь під церквою назбирав, екскортниці подарували чи влада включила наявний адмінресурс, аби прикрити ухилянта під ширмою " валантьора"

ДТ
До ТЦК

А ти збери як Андрійко 19 000 000 грн на армію, а тоді розказуй чи готовий!!!

Читайте також