Дві смуги та велодоріжка: Новий проект вулиці Данила Галицького в Мукачеві (ВІДЕО)

15
24

1 вересня набувають нові вимоги до оформлення доріг в яких повинне бути враховане місце для велодоржок.

Через це минулого тижня фахівцями архітекурно-містобудівної ради було розглянуто проекту пропозицію "Капітальний ремонт вул.Данила Галицького у м. Мукачево".

У цьому проекті передбачено двохсторонній виїзд на трасу, організація пішохідних та велодоріжок, зупинок маршрутного транспорту, тимчасових автомобільних стоянок.

А також заходів щодо організації дорожнього руху, озеленення, освітлення та водовідведення.

Пропонуємо подивитись проект нижче:

Коментарі

Д1
до 123

підйом починається через 150-200 метрів. проблема напевно в заправках які обліпили перехрестя...і навряд чи хтось віддасть частину території для побудови кругової розвязки ):

М
мукачево

Вулиця Данила Галицького одна з центральних у Мукачевi, проте вона така обдерта, обшарпана, совдепiвський вигляд, нi тротуара, нi комунiкацiй нормальних... А на дворi двадцять перше столiття...

5 коп

Я за кольцо,у формі сігари)))як не крути,так проще,бо то не виізд,а веселі старти!бо ся з города урвати((не кажучи,про жителів Дзержиньського,яким треба виіхати з района,і чекати,коли кось культурний пропустить у сторону трасси,Може хоть світофори покласти?!бо порціями ііхали?!Многі заііжають на заправку,бо непропускати тих,ко з Лавок ііде,самі собі уже кольцо зробили,лем там знак,"на ліво немош"))Розуміу шо нетак все просто,і фура 20тонна(мінімум),яка з горки ся буде спускати на кольцо,нараз не затормозить,а щи зимов)но мош іх на горі притормажовати(знаками),бо не злітали як они типирь літауть...!короче,шось робіть)"референдум на кольцо",бо обл-авто-дур,розрішив))Авать най город купить,заправку,там готовоє кольцо...)))

ЖВ
жителi вулицI Д.Галицького

Робiть вже скорiше другий виiзд з Мукачева бiля Епiцентра, це значно розвантажить вулицю Галицького, бо в нас неможливо спокiйно виiхати з двору на власному авто, на пiшохiдних переходах боязко переходити вулицю, а гул вiд автомобiлiв що проiзджають такий, як на автобанах. Велосипедистам також дуже небезпечно iхати. Так що панове, жителi вул.Галицького вас пiдтримують, лиш одне прохання - зробiть ремонт вулицi Галицького якiсно i швидко.Ви це можете!

П
Піп

Все то добре. Шкода,що круг не мож класти. А попробувати знаки на обмеження 30 покласти на трасі перед цим перехрестям,як по Європі.мало б трлхи рлзглотити пробкм

C
citizen

Згоден з "...." 16:37. Причому, цим методом можна поліпшити ситуацію вже зараз і невеликими затратами. Крім цього, на фото/відео якось невдало намальована розмітка для повертаючих наліво (їдучих зі Львова на Д. Галицького та їдучих з Ужгорода на Лавки). Ту частину потрібно розташувати так, щоб і одні і і нші мали змогу виконувати свій маневр одночасно, незаважаючи один одному.

А
Авто

Читач,я керуюся ПДР,які затверджені в Україні.Що значить курси толерантності?Дякую бо я спішу,або їдь уже бо в тебе тачка крутіша?Ви бачу дуже “великий” знаток.Є ПДР їх треба дотримуватись.Все інше,це дурня. 15:30 а я про,що говорю?Ви навіть мій комент не уважно читаєте. Ось “...” правильно пише.Як установлять нові правила,тоді будемо їздити по новим правилам.Що круг головний,то це прекрасно.Правда,наприклад на території ГІДа,там не дотримуються.Охорона сказала,що в них свої правила. Оця розмітка,яку пропонують, не вирішить проблему,однозначно.Світлофор ставити,це тормозити весь трафік.Кільце-це було б шикарне рішення.Але 123 мене розчарував. Проблема трошки рішиться,коли зроблять другий виїзд з Мукачева в районі “Епіцентра”.

С
соб

Там же буде КОЛО біля Епіцентра,,,і

Ю
ю

уявляю біцігліштів, які обїзжають ті зливні люки збоку...Та там метр з боків непроїзний. І щи.... 30 років тому ся улиця бола підметена, тепер вона як ужгородські улиці - порошана як у Сахарі..

.
....

Да, на даний момент там можна керуватися правилом "помеха справа", айбо кіть покласти знак "уступи дорогу", перемальовати розмітку - всьо може помінятися. Абсолютно простий метод поліпшити ситуацію на тому перекрьостку. Проблему то не рішить, то поліпшити - поліпшить.

ДА
до авто

мабуть, ви не дуже добре правила вчили. там виходить помеха справа

Ч
Читач

До Авто - він не сказав що вони мають пропускати, а має на увазі що слід організувати проїзд даного перехрестя щоб ті хто їде з Львова і повертає ліворуч у місто мали перевагу над тими хто їде з Ужгорода і повертає праворуч. І це правильно на всі 100%. А якщо ви, як водій, цього не розумієте то йдіть повчіть ПДР та пройдіть курси толерантності на дорозі.

ДА
До архітекторів і дорожників

Тому, дорожникам це тема для роздумів. Якщо тим, ко їде з сторони Сваляви не буде приходитися пропускати і тих, що їдуть з ужгорода прямо, і тих, ко з'їжджає на Галицького - вони будуть скоріше зїжджати з траси, і, відповідно, ті, ко виїжджає з Галицького на трасу в сорону Ужгорода будуть могти скоріше виїхати в потрібному напрямку. По таких правилах реально вся Європа їздить. Такі моменти справді дивують, бо європа ж рядом, більшість закарпатців часто їздить по дорогах євросоюзу, а досвід, чомусь, не спішать перебирати. Скільки часу пройшло щоб зрозуміти, що круги треба зробити головними? Можливо, тим, ко планує порядок на дорогах треба подеколи їздити на заробітки в Європу?

ДА
до авто

Я права якраз не купив. На даний момент у нас пропускають ті, що їдуть з перевалу тих, що їдуть з Ужгорода, керуючися правилом, що треба зустрічних пропускати. Але смуга для зїзду з головної не являється зустрічним рухом, це вже окрема полоса, і в тому місці, де ця смуга для зїду приєднується до вул. Д.Галицького - має стояти знак "уступи дорогу". По таким правилам вже давно вся Європа їздить.

Ш
Штефан

А коло поста ДАЇ чому не роблять кольцо? Там взагалі пробки, щодня аварії і не реально виїхати навіть через 4 смуги

A
Andron

Не шуміть.Це лиш проект.

А
Авто

До 123,цікава версія,чесно не чув такого!Але,щось треба робити.Там катастрофічна ситуація з виїздом.Як наслідок затори,висока імовірність ДТП. До 11:26. Звідки ти взяв,що авта,які їдуть з Ужгорода і првертають на Галицького мають пропускати авта,що їдуть із Львова і роблять лівий поворот.Ти права купив,купи іще і знання правил.Через таких,як ти,потім і ДТП.

Д1
до 123

Убрати склон ;)

ЩН
щоб не стало

дві смуги і автопарківка, вздовж

1
123

Хлопці, невже ви вважаєте, що мерія не хоче кільця, хочуть. Проблема в тому, що укравтодор не може робити кільце де дорога має уклон.

ДА
до архітекторів

І взагалі, там треба вже давно робити круг.

ДА
до архітекторів

Дивно, що вело-доріжки зобов'язали зробити, а організувати правильно перехрестя - ні. У всьому цивілізованому світі якщо є окрема смуга для зїзду з головної дороги, що не перетинає зустрічну, то на ній має надаватися перевага тим т.з. які перетинають зустрічну, так як їм важче проїхати перехрестя, бо вони перетинають зустрічну - 1, 2 - коли вони зїхали з головної дороги перетнувши зустрічну, получаються на головній дорозі відносно смуги руху для зїзду, що не перетинає зустрічну, бо вона приєднується вже потім, збоку. Це значить, що автомобілі, що рухаються з Ужгороду і хочуть звернути на Д.Галицького, мають пропустити машини, що їдуть з Львова, які так само повертають на Д. Галицького перетинаючи зустрічну. А у нас, на жаль, наоборот, через ж... як усьо.

Р
Робот

Кільце вирішило би всі проблеми

М
Мацкаль

Класно было бы скомбинировать с текущими фотографиями местности - чтоб было понятно где и что будет находиться.

Читайте також