Двічі `срібна` Біанка

17
0

Чемпіонат України з тенісу серед юнаків і дівчат 1996-97 р.н. відбувся на кортах «Лаун –теніс клубу» м.Одеси

Чемпіонат України з тенісу серед юнаків і дівчат 1996-97 р.н., який відбувся на кортах «Лаун –теніс клубу» м.Одеси з 1 по 8 червня, ще раз довів, що центром тенісу і беззаперечним лідером в цьому виді спорту на Закарпатті є Тячів. Підтвердженням цьому - дві «срібні» нагороди, які привезла з цього надпрестижного турніру вихованка відділення тенісу Тячівської ДЮСШ 12-річна Біанка Велеган.


Посіяна під 4-м номером, Біанка впевнено пройшла до фіналу, де в цікавій і видовищній грі поступилася Ангеліні Калініній з Нової Каховки з рахунком 2/6 , 6/7. Трішки везіння і більш впевненої гри партнерки, одеситки Анни Аніськіної, не вистачило тячівці, аби перемогти в фіналі пару А.Калініна (Нова Каховка) -  О.Плоскіна (Одеса) – 6/2, 4/6, 4/6.
Завершено черговий змагальний етап – попереду у наших дівчат нові турніри. Вікторія Бонь , яка успішно виступила на двох турнірах ЄТА і
набрала 60 «європейських» очок, готується до чемпіонату України серед 16-річних , який відбудеться в м.Львів наприкінці червня, та до виступу в складі збірної України на чемпіонаті Європи в м.Сопот( Польща).
Біанка   захищатиме честь України, також в складі збірної, на командному чемпіонаті Європи, який відбудеться в липні в Італії.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також