Двох рекетирів, затриманих в Ужгороді, арештували на 2 місяці, а ще одній — призначили заставу

2
15

Сьогодні Ужгородський міськрайонний суд обирав запобіжний захід 23-річному мукачівцю, 29-річному ужгородцю та 35-річній мешканці Ужгородщини, яких підозрюються у вимаганні 30 тисяч доларів.

Як йдеться у повідомленні на сайті суду, двом рекетирам — мукачівцю та ужгородцю слідчим суддею обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави.

Ужгородський суд врахував ймовірність впливу підозрюваних чоловіків на хід досудового розслідування, тому до них застосовано найсуворіший запобіжний – тримання під вартою.

Ще одній фігурантці вимагання – 35-річній мешканці Ужгородщини – суд встановив можливість сплати застави у розмірі 57 тисяч гривень.

Нагадаємо, в середу правоохоронці блокували на Закарпатті діяльність організованого угруповання, яке спеціалізувалося на вимаганні грошей у підприємців.

Вчора, прокуратура Закарпаття оголосила затриманим підозру.

Також, Mukachevo.net оприлюднило фотографії та відео з місця затримання та обшуків учасників злочинної банди.

Коментарі

ХК
хоть ко

звертаюся до РАКІВ мукачево нет! ви ЛЕБІДІ, ви самі читаєте і внікаєте шо пишете...??? шо за образованіє недообразованоє.. путаєтеся і ошибки робите у статтях.. шо за НЕОБРАЗОВАНІ ГУСІ ПИШУТЬ СІ СТАТТІ!!! ВІЗЬМІТЬ ДО УВАГИ!!! НЕПЕРШИЙ РАЗ ВИ ЧУЖ ТРУСИТЕ... (ВАМ ТАМ СКУЧНО І ВИ НЕЗНАЄТЕ ШО ПИСАТИ? ТА краще неписати ХОТЬ ШО ЧИМ БРЕД НЕСУРАЗНИЙ) хотяби самі себе перепровіряйте шо пишете... де вас тупих таких понаберали....

МВ
Мункач варош

Уже давити треба їх начало закладено !!!почти з голови начали давити нах їх чумазих в першу очерідь шоб не думала шо они тут тіпа шось рішають !! Да рішають лиш за гроші заплатять та тянути мазу за них !! А без грош і мази та они шнирі !!! Вонячі !!! І то дуже много людей говорить а іменно ті кому гроші носять !! Хахаха воняки знайте чумазі шо ви шнирі вигодні !!! Та хотя ви і так знаєте !!! Рас уж бабки носите би за вас мазу тЯнули!!!

М
Мункач

Надіюсь з цього маски шоу щось таки буде, законно посадять і не спустять на тормоза справу. А то чесно кажучи наглі ці діти стали! Вони всі дограються до того що люди їх почнуть давити. От тоді і стане чисте місто.

МВ
Мункач варош

Отлічно класно мункач хоть мало чистіше стане !!!!!тепер мош розрулити з тима крисами які там за спинов русина пряталися бабки платили би він мазу держав !! Жопа вам гавнюки чумазий ти перший улетиш!!

1
1505

От 5-15лет шо буде

П
П12345

Ви рот закрийте завідні миші, думайте за своє життя, а не лізьте своїма носами без помощнима куда не треба,,,!!! Вам ічого робити? Лиш знаєте тут писати, і відіти много, хлопати язиками вонячими, займіться собов ліпше!!!

А
Абвгд

Двое сказали потом подойдут .... ещё не всё сделали

Я
Я

Вопрос! Чого ймили 5 а судять лиш 3 людини!!! Де ще 2!!!!?????????

ЯТ
Я ти кажу

Николи такого не боло і туй ізясь...

Р
Руслан

Для того щоб стати великою людиною треба щось створити (Джоб, Маск), можливо пожертвувати собою для блага інших, але ніколи в історії нормальних країн рекет не вважався чимось видатним, а навпаки "удєл" безмозглих. Хоча на рівні якогось села Закарпаття це геройство. Аналогові люди з 90х ніяк не зрозуміють що ваш час пройшов, потрібно мінятись, трудитись своїми руками/головою.

С
Саша

К Корал Тревел..Она никого не уважает!Она очень любит деньги!

У
Ужгородка

Один з них-зять Кононенко П. думаю шо скоро отмажуть того отморозка-наркомана Эдiка

А
Абвгд

Для того чтоб стать большим человеком надо всё пройти и в тюрьме посидеть...Русин держись... есть люди которые тебя уважают...а ние писавшие это крысы...держись от них подальше

Ф
Фосоо

Тепер могли би всі написати на них кого вони трамбували,щоб посади лих на довічне!а то посадять місяць посидить вийде ще модніший і більше грошей має! Лиш не знаю для чого лиця прикривати їхні! Наоборот люди мають знати їх і бачити! М-студіо чому не покаже тепер репера а лиш показують як гарно говорить співає!!!

П
Полячка

Якщо без застави , то може і посадять! Буде Русин сидіти, так вам і треба, а що за тьолка? Чому про неї не писали???

Читайте також