Двох жителів Берегівщини судитимуть за збут метамфетаміну

224

Закарпатці неодноразово збували метамфетамін місцевому населенню. Зустрічі призначали в себе вдома та за попередньо узгоджену суму коштів надавали згортки із психотропами. За збут наркотиків чоловікам загрожує до 10 років ув’язнення.

У повідомленні Закарпатської обласної прокуратури зазначають, що це два окремі випадки розповсюдження метамфетаміну, які правоохоронці виявили навесні цього року.

Після викриття незаконної діяльності чоловіків, працівники поліції провели санкціоновані обшуки житла порушників. Там виявили пакетики з розфасованим і готовим до збуту метамфетаміном. Невеликі партії товару ділки також зберігали при собі на момент обшуку.

Один із обвинувачених: 29-річний житель села Олешник вже був судимий за наркозлочини у 2022 році. Інший – 29-річний житель Виноградова раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

За збут наркотичних речовин чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна. Розгляд проваджень здійснює Виноградівський районний суд.

Коментарі

Читайте також