Двоє мукачівських військових зникли дорогою з Артемівська до Дебальцевого

10
5

Про це Мукачево.net підтвердило компетентне джерело.

Двоє мукачівців - офіцер ЗСУ Гуртов Олексій та контрактник Чорнобай Роман знкили безвісти вчора ввечері, коли їхали з Артемівська до Дебальцевого, що в зоні АТО. Кожен з них має сім'ю та дітей. 

Досі не відомо, що з ними. Можливо, вони потрапили у полон. 

Як відомо, вже протягом декільком останніх тижнів ведуться запеклі бої за т.з. "дебальцевськи плацдарм", який хочуть захопити російсько-терористичні війська. У штабі АТО визнали, що траса Артемівськ-Дебальцево частково блокована бойовиками ДНР. Туди проблематично дібратись. 

Українська група військ у районі Дебальцевого складається в основному з бійців 128-ї бригади, яка у мирний час дислокується на Закарпатті. 

Мукачево.net

Коментарі

М
Михась

найдутся, когд Порошок "быстрый мир" обещанный в мае 2014 года реализует...

А
Админке

Президент Петр Порошенко считает, что критикующие мобилизацию в Украине несут значительную угрозу безопасности страны. Он добавил, что СБУ по его поручению будет продолжать выявления таких критиков. Мукачево нет прекрасно вписывается к критикующим за поддержку таких коментаторов.

ДР
до ред.

Боже,ви уже змінилися,правда?Українця не видалили,дай Боже ваш сокташ зберігти.Не беріть приклад з ВР,бо там нічого доброго,починайте з себе,Дякую.

У
Українець

Після Майдану багато здобули... Особливо демократію і свободу слова. Коли реадактори видаляють абсолютно все, що суперечить їх особистим поглядам. Це охлократія панове.

.
....

Дай Боже,нехай знайдуться!

Читайте також