Двоє мукачівців йшли вулицями та били перехожих пляшками. Постраждало 5 людей

18
16

Це були двоє братів, віком 20 та 22 років, які в стані алкогольного сп'яніння.

Поліція повідомляє, що першим потерпілим став 58-річний мукачівець. Один з нападників вдарив чоловіка по голові пляшкою з-під пива.  Далі рухаючись по вул. Берегівській на зустріч сп’янілим молодикам йшла  27-річна жінка, яку вони тією ж пляшкою вдарили по обличчю. Така сама ситуація відбулась ще з однією жінкою, яку злочинці зустріли по дорозі. Загалом того вечора хлопці напали на п’ятьох перехожих. 

Про це одразу повідомили поліцію. Маючи прикмети нападників працівники Мукачівського відділу поліції за декілька годин  затримали хуліганів на одній із вулиць, і доставили їх до відділу поліції.  Свої вчинки того вечора двоє братів так і не змогли пояснити.

— Слідчі по даному факту розпочали кримінальне провадження, в рамках якого хуліганам вже оголошено про підозру у вчиненні злочину. Також щодо фігурантів справи обрано запобіжні заходи – одного взято під варту, іншого відпустили під заставу. Досудове розслідування триває і надалі. Найближчим часом провадження буде скеровано до суду, який обиратиме підозрюваним міру покарання, повідомляють правоохоронці.

Коментарі

4
456

Мерзко про мукачево читати суцільний безлад, хаос і криміноегнність уже лим сліпий не видит

М
Мукачівець

То цигани вонячі кончені ублюдки натворили. Суд взяв їх під варту, за одного табор скинувся і вже випустили під заставу. Скоро і другого витягнуть, бо застава невелика. Тому наказувати треба негайно паскудів вошливих!

ДН
до нижнього

так самий ліпший і крутий сайт у світі...мусять обдумати,чи треба писати,чи рішаки порішають,а потом они крайні.як в історії с малим лупяком-прокурором

М
Міша

Оце mukachevo.net оперативну інформацію надають. Даний випадок трапився ще тиждень тому.

А
Арчi

А ну, кажіть ко то такий, може підемо попробуєме по писку пляшков йо...нути, пак спитаєме як то Фосо а вать нє?!...

М
Мукачево

Це пущі наркомани. Таким треба молотком кісті ламати, щоб пляшку в руку незмогли брати. Імена моглиби опублікувати.

П
Пасульов

Мукацівці, мені здається, що вам трохи по губах поводили. Як воно, приємно?

S
slavon

Під заставу то як?Утяг із жеба гроші у поліціїї та уповів пустіть ня ...я уже буду чесний.Се получаєся мавучи у жебі 100 гривнів можно украсти десь 100 гривнів.Кіть не имлять то буде200 гривнів.а кіть имлять то тоті 100.що украв дати під заставу.а із своїми 100 гривнями піти домів...Пак се наказаніє...

П
п

Цигани лепаві

M
McMurphy

Це представники ромської національності які отгребуть по повній!!!

H
Hak

ублюдків треба на нари оби їх повчили трохи розуму. Такі ублюдки лем можуть старих трощини і жін які не можуть за себе постояти. Гнойити треба таких" пацанів"666!!!

О
Олег

Правду пишите не мукачевцы, а мажоры. Обычных людей под заставу не отпускают.

P
ProRock

підтримую всіх коментаторів, але нажаль ми живемо в Україні....пацани просто трохи попадуть на бабки...і відпустять і простять побратськи... таких треба на місті "лінчувати" віддати їх чоловіку чи батьку тієї дівчини, а хто буде за них заступатися теж саме з ними робити інакше нічому ніхто не навчиться..

R
rem

Відрізати геніталії.

М
Максим

Що значить відпустили під заставу? Прізвища в студію, імсто має знати своїх хероїв.

*
*****

Що це за дебіли такі?!

Читайте також