Двоє підлітків з Закарпаття намагались провести через кордон 4-х чоловіків (ФОТО, ВІДЕО)

1697 3

Неповнолітнім закарпатцям було 13 та 14 років.

У ході реалізації оперативної інформації, наряд помітив групу осіб. Невідомі прямували в бік Тиси, руслом якої проходить кордон з Угорщиною.

Про це пише Прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Зрозумівши, що їх викрито, спритники спробували втекти. Військовослужбовці здійснили попереджувальний постріл, що змусило правопорушників виконати законні вимоги прикордонного наряду та зупинитися.

У ході подальших пошукових заходів, окрім чотирьох чоловіків, які планували порушити кордон, було виявлено двох неповнолітніх місцевих жителів 13 та 14 років, які здійснювали їх супровід.

Кожен із порушників віддав переправникам по 8 тисяч доларів США. Для з’ясування обставин та складання протоколів про вчинені адміністративні правопорушення, чоловіків доставили до прикордонного підрозділу.

Наразі співробітники оперативно-розшукового підрозділу Мукачівського загону встановлюють коло осіб, причетних до організації незаконної подорожі.


Коментарі

В
вітряк

Бройлери,а ко Державу відбудовувати буде бабки та дідусі

В
Висновок

Отже , неповнолітнім НІЧОГО за спробу заробити 32 000 $ не буде .

А
Анна,

Ніхто не хоче помирати, влада шикує, збагачується, а наші славні ВОЇНИ гинуть. Половину аолітиків---на фронт, нехай покажуть свій патріотизм.

Читайте також