Двоє скутеристів пограбували берегівський ювелірний магазин

6
0

17 липня в чергову частину Беренгівського РВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення від громадянки Б. про те, що магазин, в якому вона працює, пограбували.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, у магазин зайшли двоє чоловіків, один з яких тримав у руці сумку та предмет, схожий на пістолет. Погрожуючи продавчиці фізичною розправою, чоловіки забрали з прилавку ювелірні вироби в кількості понад 100 найменувань, чим завдали матеріальну шкоду на суму майже 470 тисяч гривень. З місця злочину злодії зникли в невідомому напрямку.

Варто зазначити. Що магазин знаходиться на охороні у приватній охоронній фірмі, камерами відеоспостереження не обладнаний.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.187 КК України (Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень), що карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

У скоєнні злочину підозрюються двоє чоловіків віком близько 20-25 років, в мотоциклетних шоломах, пересуваються на скутері сірого кольору.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також