Двоє ужгородських ромів пішли добровольцями в АТО

26
5

А загалом норма по мобілізації в Ужгороді та районі виконується в повному обсязі. Такі дані озвучив військовий комісар Ужгородського ОВК, майор Микола Журавльов у коментарі для Мукачево.Net.

«Незважаючи на те, що частина закарпатців, що підлягають призову, виїхали за кордон, по Ужгороду та Ужгородському району норма по кількості мобілізованих виконується в повному обсязі. Справа в тому, що закарпатці є патріотами і я дуже вдячний людям, які самостійно приходять до військкомату.

Важко передати словами як у мене радіє душа, коли до нас приходять чоловіки ромської національності і кажуть «Дядя, заберіть мене в армію». На сьогодні двоє ромів, що в радянський час проходили військову службу, направлені в добровольчі батальйони», - розповів військовий комісар.

Мукачево.net

Коментарі

А
Андрій

Я хочу в ато але щоб рідні незнали хто може поможіть

ЖД
Женька до гниди

Ой,як ми знаємо ображати людей анонімно)Прям диванний воїн))))

ДЖ
до Женьки

в такому разі, якщо вони повернуться функціональними - обслужиш обох за пільговим тарифом. "справжніх чоловіків" їй мало...

Ж
Женька

ніколи не любила ромів,але Респект таким!А то наші лінюхи тупо на заробітки повиїжали,або ховааються за материними сукнями.Мало в нас справжніх чоловіків.

1
147

Пішли збирати "ЖЕЛІЗО"

Читайте також