Двоє ужгородських студенток

5
0

отруїлися фреоном

    Учора, 21 листопада, близько дев’ятої години вечора в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили про отруєння парами фреону двох студенток одного з ужгородських вищих навчальних закладів 18 та 19 років. 

   Після виїзду рятувальників на місце пригоди, з’ясувалося, що причиною отруєння став старенький холодильник «Дніпро», який стояв у кімнаті гуртожитку, де мешкали дівчата. Очевидно, фреон через несправність побутового приладу, почав непомітно витікати з нього. Студентки, надихавшись парів цієї хімічної речовини, через деякий час почули себе зле: відчувалася якась неприродна кволість, постійно хотілося спати.  

      Сусіди по кімнатах, побачивши, що юнкам стає дедалі гірше, поспішили на прохідну викликати медиків та рятувальників. Останні, негайно винесли з приміщення горе-холодильник та провітрили кімнату. 

      На щастя, все обійшлося. Дівчат, після надання першої медичної допомоги в міській клінічній лікарні, того ж дня було відпущено додому, повідомили з ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області .

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також