Двоє закарпатських "бізнесменів" опинилися на лаві підсудних, намагаючись заробити на "ухилянту"

16
0

Тячівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно двох мешканців району за фактом організації незаконного переміщення військовозобов’язаного через державний кордон, що вчинено з корисливих мотивів.

В пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури розповідають, що двоє мешканців Тячівщини, знаючи територію населених пунктів поблизу кордону, намагалися незаконно переправити військовозобов’язаного до Румунії.

За даними слідства, у смт. Солотвино "ухилянта" зустрів один із переправників і відвіз до місця зустрічі з «провідником, який і мав супроводжувати "клієнта" лісистою територією безпосередньо до лінії кордону. За такі послуги «ухилянт» встиг сплатити 1300 доларів США.


Спроба переправлення виявилася невдалою – правоохоронці викрили осіб «на гарячому». Двох організаторів затримали 8 жовтня 2022 року. Опісля слідчим суддею їм було обрано запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внести заставу.

Наразі досудове розслідування щодо двох закарпатців завершено. Закарпатцям інкримінують скоєння злочину за ч. 3 ст. 332 КК України. Далі провадження розглядатиме Тячівський районний суд.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також